Par soctīklu hitu kļuvusi fizikas skolotāja atbilde Brieža sazvērestības teorijai (61)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA, facebook.com / TVNET kolāža

Par sociālo tīklu hitu kļuvis kāda fizikas skolotāja ieraksts "Facebook", kurš reaģējis uz bēdīgi slavenā boksera Maira Brieža pausto sazvērestības teoriju.

Briedis vietnē "Facebook" dalījies ar video, kur nofilmējis debesis un lidmašīnu atstātās sliedes. "Nejauši nofilmēju video, pasakiet man vai tā ir nejaušība, jauns fizikas likums vai apzināta pāri darīšana cilvēkiem/dabai? Kādas ir jūsu domas?" raksta Briedis. 

Bēdīgi slavenā boksera ieraksts pamatīgi sasmīdinājis sociālo tīklu lietotājus, taču visvairāk reakciju guvis kāda fizikas skolotāja ieraksts. 

"Achtung! Achtung! Meklēju savus bijušos skolēnus! Ja kāds no maniem bijušajiem skolēniem, kuriem mācīja fiziku saņēma sekmīgu atzīmi un atrodas līdzīgā neziņā kā Mairis Briedis par to indes kaisīšanu no debesīm, lūdzu, piesakieties: vai nu būs jāprasa, ka atpakaļgaitā tiek labota atzīme fizikā, ko saņēmāt Ropažu Vidusskola, vai nu jābrauc pie manis un izskaidrošu šo pasaules "brīnumu".

Es par to saņēmu algu, bet tad darbu neesmu izdarījis.

Aicinu akcijai pievienoties arī citus fizikas skolotājus. Darbs jāizdara līdz galam! Citādi kāds no jūsu skolēniem sāks uzskatīt, ka arī migla ir inde, ko pa nakti izpūš, lai cilvēki pa nakti miegā guļot saindētos.

Kāds varbūt zin, kas bija Māra Brieža fizikas skolotājs, arī viņam vajadzētu sameklēt savu skolēnu...

P.S. Bet, ja skolā fiziku un ķīmiju nemācījās, tad var kļūt par jaudīgu influenceri, jo tik daudz brīnumus un neticamas parādības var redzēt apkārt..." teikts skolotāja ierakstā, un ar to dalījušies vairāk nekā 1000 cilvēku. 

Bokseris Mairis Briedis vairākkārt kļuvis par sociālo tīklu apsmieklu pēc īpatnējām publikācijām sociālajos tīklos un neskaidrajiem izteikumiem par Krievijas karadarbību Ukrainā, kā arī nesekmīgā starta 14. Saeimas vēlēšanās.

Sociālajos medijos atkārtoti tiek izplatīta sazvērestības teorija par tā sauktajām ķīmiskajām trasēm. Teorijas piekritēji uzskata, ka lidmašīnas izkaisa smagos metālus vai citas ķīmiskas vielas, tādējādi negatīvi ietekmējot vidi un cilvēku veselību. Šis apgalvojums nav patiess.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu