Baiba Sipeniece-Gavare krietni notievējusi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Lauris Vīksne

Radio un TV personība Baiba Sipeniece-Gavare nesen devās aizraujošā piedzīvojumā, nedēļas laikā pievarot 120 km garu distanci. Šis piedzīvojums vainagojies gan ar pozitīvām emocijām, gan izmaiņām izskatā.

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Baiba nosaka, ka vizuālajām pārvērtībām viņas acīs patiesībā neesot nekādas nozīmes. "Viss momentā var atnākt atpakaļ."

Viņa uzsver, ka daudz svarīgāka ir ticība sev. "Pirms pārgājiena kārtīgi iestaigāju apavus un gāju pie treneres, lai uztrenētu muskuļus. Kad pateicu, uz ko esmu parakstījusies, trenere ievilka elpu, izelpoja un teica: "Tu to varēsi!" To pašu pateica arī mans vīrs, bet bija arī tādi, kas šaubījās. Tāpēc ļoti svarīgi ir tas, kā līdzcilvēki pret tevi izturas, kad gribi pieņemt svarīgu dzīves lēmumu," spriež Baiba.

Baiba lēmusi šim piedzīvojumam iedot arī pievienoto vērtību - iedvesmot piecdesmitgadnieces. "Sākumā domāju, ka veltīšu šo savu gājienu Ukrainas karavīriem. Bet tad padomāju: bet ja nu pusceļā saļimstu, ko tad?!" atzīstas Baiba. Kad pārbaudījums bija godam izturēts, viņa izlēmusi – savu pārgājienu veltīs sievietēm vecumā virs piecdesmit, lai viņas iedvesmotu.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 3. oktobra numurā! 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu