NOSKATIES Mīlas šova intrigas: Kubasova aicina atgriezties izbalsoto dalībnieku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Randiņš ar Kubasovu" jaunākajā sērijā noticis negaidīts pavērsiens - kamēr Diāna bija randiņā ar jauno dalībnieku, tikmēr tika izbalsots viens no viņas favorītiem. Diāna ar notikušo nebija apmierināta, tāpēc aicināja viņu atgriezties. 

Pasniedzējs Mikus tika izbalsots ar melu un intrigu palīdzību, un par to bija parūpējies dalībnieks Mārtiņš. Mikus izbalsošanā gan norādīja, ka neredz iespēju izveidot kaut ko vairāk ar Diānu, taču neslēpa, ka skumji doties prom, jo bijuši daudz patīkamu mirkļu un izveidojušās jaunas draudzības.

Uzzinot par intrigām, Diāna lūdza Miku atgriezties. "Gluži godīgi tas man nešķita. Atbraucot atpakaļ uz villu, bija viegls šoks par visu, nebiju to gaidījusi, bija nepatīkami. Nebija godīgi, mēs nebijām noslēguši savu iepazīšanos, neesam pat īsti iepazinušies, bijām tikai vienā randiņā. Domāju, ka mūsu stāstam vēl ir turpinājums," sacīja Diāna, pēc kuras aicinājuma Mikus piekrita palikt.

Profesors uzsver: ja Diāna piedāvā atgriezties un viņš teiktu nē, tas būtu pazemojoši. Atgriežoties villā, Mikus izteicās, ka jūtas labi, viņš vēlas tuvāk iepazīt Diānu, lai saprastu savas emocijas. 

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu