Sedokova izdod dziesmu par attiecību sarežģījumiem ar Timmu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova nule nākusi klajā ar jaunu dziesmu, kur šķietami runā par attiecībām ar vīru latviešu basketbolistu Jāni Timmu. 

Jau vairākas nedēļas klīst runas, ka izjukusi Sedokovas un Timmas laulība. Abu dzīvē notikušas pārmaiņas - dziedātāja atgriezusies Krievijā, bet Timma pievienojies Stambulas "Daruššafaka" komandai. 

Dziedātāja nesen izdeva dziesmu "Все сложно" (Viss ir sarežģīti - lat.), kur dziesmu tekstā iepīti vārdi "būt mums kopā neiespējami, un nebūt kopā - arī neiespējami".

Sedokova saviem "Instagram" sekotājiem atklāja, ka dziesmu sarakstījusi agrā rīta stundā pēc negulētas nakts. "Vārdi tapa 20 minūtēs, radās melodija un jau stundu vēlāk es biju mēģinājumā, kur kopā ar mūziķiem to radījām," atminas Sedokova.

Fragmentu no dziesmas Sedokova savijusi kopā ar video, kur redzama ar Timmu. Pats sportists savos sociālajos tīklos dalījies vien ar video, kur redzams viens, pievienojot krievu valodā ierakstu: "Viss ir sarežģīti."

Kā zināms, šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr Jānis bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu