Samanta Tīna atklāj jaunas detaļas par attiecībām ar savu līgavaini

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Mārtiņš Zilgalvis/f64

Dziedātāja Samanta Tīna šīs vasaras izskaņā nāca klajā ar paziņojumu, ka ir saderinājusies. Nu viņa raidījumā "Slavenības. Bez filtra" vairāk pastāsta par izskanējušo bildinājumu. 

Samanta atklāj, ka bildinājums noticis negaidīti. "Ļoti skaisti, ļoti negaidīti - viņam tiešām izdodas mani pārsteigt."

Vaicāta, kāpēc savu otro pusīti nav atklājusi plašākai sabiedrībai, dziedātāja saka: "Nav tā, ka es nevēlos, vai tagad turu viņu skapī vai slēpju - es esmu vienkārši iemācījusies to, ka tā ir mana privāta darīšana, mūsu privāta darīšana, un mīlestība mīl klusumu!"

Viņa gan atklāj abu iepazīšanās stāstu - izrādās, Samantas izredzētais rakstījis viņai rakstījis sociālajos tīklos divu gadu garumā. "Un tad viņš atbrauca uz koncertu..." liktenīgo iepazīšanos atminas dziedātāja. 

"Varbūt gadus trīs atpakaļ es šīm cilvēkam vienkārši būtu pagājusi uz ielas garām, jo tāds nebija mans skatījums, ne vērtības. Viņš tiešām ir brīnišķīgs, es viņam katru dienu saku paldies!

Viņš man māca lietas, ko man kā sievietei jau sen būtu vajadzējis iemācīties.

Es tiešām baudu!" atklāj dziedātāja. 

Lai arī Samanta jau gadu ir attiecībās, viņi kopdzīvi nav uzsākuši - Samanta uzskata, ka no sākuma viņai jābūt "statusā". Vaicāta, kā abi iekārtos savu kopīgo ligzdiņu, viņa saka: "Vīrietis, kurš tiešām mīl savu sievieti, viņš saka - māju izvēlēsies tu un māju iekārtosi tu."

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu