"Dzima mīlestība!" Kubasova kliedē runas, ka viņas šovs bijis iestudēts (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Diāna Kubasova
Diāna Kubasova Foto: publicitātes

Otrdien, 17. oktobrī, noslēdzās šovs "Randiņš ar Kubasovu". Šova galvenā varone Diāna Kubasova sociālajos tīklos atskatās uz piedzīvoto un sola turpināt dalīties ar to, kas notika pēc fināla. 

"Šovs astoņu epizožu garumā ir noslēdzies... Es ceru, ka šis bija piedzīvojums ne tikai man un pārējiem dalībniekiem, bet arī tev. Paldies par atbalstu, labajiem vārdiem!" vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos raksta Kubasova.

Vērīgākie pamanījuši, ka Kubasova šovu skatās kopā ar tā dalībniekiem. Uz kādas sekotājas jautājumu, vai šovā redzētais bijusi laba aktierspēle, influencere atbild: "Tieši nekas netika spēlēts, viss bija patiesas jūtas, emocijas, pārdzīvojumi. Es tiešām domāju, ka tā nebūtu iespējams notēlot. Un arī bija skaidrs, ka dzima gan mīlestība, gan arī draudzība man ar puišiem un puišiem savā starpā."

Plašāk par piedzīvoto viņa sola pastāstīt nākamnedēļ. "Es zinu, ka jūs esat ļoti nepacietīgi un ziņkārīgi, un nevarat vien sagaidīt, kad es pastāstīšu, kā mums šobrīd veicas ar šova uzvarētāju un kad gaidāms ceļojums un viss pārējais."

Jau ziņots, ka šova pēdējā sērijā par Diānas sirdi cīnījās divi 32 gadus veci kavalieri - bokseris Juris un rakstnieks un uzņēmējs Oskars.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu