FOTO Samanta Tīna intīmā gaisotnē prezentē savu otro albumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Samanta Tīna desmit gadus pēc debijas albuma publicēšanas izdod savu otro albumu “Vēstule Tev”, kas veidojies kā dziļi personisks stāsts. Tas ir kā grāmata, kas palīdz atrast ceļu pašam pie sevis. 

“Albums “Vēstule Tev” ir par pašizaugsmi, par cīņu pašam ar sevi, par sievišķību, par kāpumiem, kritumiem, par ticību. Tas ir sevis pieņemšanas, sevis iepazīšanas ceļojums.

Ar tituldziesmu “Vēstule Tev”, kas tapa ceļojuma laikā uz Indiju, aizsākās doma, ka šis albums ir vajadzīgs, jo man ir, ko teikt, man ir daudz, ar ko dalīties, man ir, ko stāstīt.

Šis albums “Vēstule Tev” ir kā vēstule pašam sev. Albuma koncerttūrē, kas veidota ar iespēju man būt tuvu ar skatītājiem īpašā gaisotnē, būs iespēja kopā doties manā pieredzes ceļojumā no dziesmas uz dziesmu un to, kur esmu nonākusi šobrīd. Man ir patiess prieks, ka albums tapa ļoti organiski. Arī, veidojot koncertprogrammu, izvēloties dziesmu secību, to nebija grūti izdarīt, jo dziesmas kopā tiešām veido stāstu kā grāmatu ar vairākām nodaļām – ievads, kāpinājums, ir sarežģījumi, tad ir atrisinājums un izskaņa. Ceļa atrašana pie sevis – tas ir šis albums,” stāsta Samanta.

Albumā ir astoņas dziesmas, tostarp līdz šim izdotās “Femme Fatale”, “Vēstule Tev”, “Atdevu visu Tev”, “Nav par vēlu”, kas tapusi sadarbībā ar Grafomānu, bet četras no tām ir pavisam jaunas un iepriekš nedzirdētas.

Viena no dziesmām ir sadarbībā ar Maestro Raimondu Paulu, kas iepriekš dzirdēta tikai kā instrumentāls pavadījums 1991. filmā “Depresija”.

Jāpiemin arī albuma pēdējā dziesma, kas ir Samantas pašas “Mahā-mantra” - dziļa, attīroša, pacilājoša, meditatīva mantra, kas tapusi sadarbībā ar Rihardu Zaļupi. Albuma producenti ir Ingars Viļums un Samanta Tīna.

“Es ļoti ceru, ka, albumam nonākot pie klausītājiem, arī viņi varēs izdzīvot transformējošu ceļojumu caur savām dzīves situācijām, paņemt kaut daļiņu no tā sava spēka celšanai un pateikt sev – esmu šeit, es sevi mīlu, un manī ir milzīgs spēks, kas ir mana ticība sev,” atklāj Samanta.

Līdz ar albuma izdošanu Samanta dosies koncerttūrē un viesosies sešās pilsētās, uzstājoties pilīs un koncertu norises vietās ar īpašu sajūtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu