"Man vienu reizi nevar būt vienkārši uzpūties vēders?" Heilija Bībere atspēko grūtniecības baumas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Mūziķa Džastina Bībera (29) sieva modele Heilija Bībere (26) nesenās baumas par grūtniecību noveļ uz uzpūtušos vēderu.

Modele atspēkoja spekulācijas otrdien publicētajā intervijā žurnālam “GQ Hype”, norādot, ka fani jau iepriekš vairākas reizes ir domājuši, ka viņa ir gaidībās.

Lai gan komentāri par viņas vēderu šovasar nebija nekas jauns, 26 gadus veco modeli joprojām šajā visā kaut kas sarūgtina.

Bībere paskaidroja: “Man vienu reizi nevar būt vienkārši uzpūties vēders bez grūtniecības? Es melotu, ja teiktu, ak, jā, man ir vienalga.”

Kad viņa un vīrs Džastins Bīberspatiešām gaidīs bērniņu, Heilija uzstāja, ka sabiedrība būs pēdējā, kas par to uzzinās.

“Godīgi sakot, galu galā tas ir vienkārši ļoti smieklīgi, cik ļoti cilvēkiem rūp,” viņa teica.

“Ļaujiet man darīt ar savu ķermeni to, ko es gribu, un to, ko jūs vēlaties, jūs varat darīt ar savu ķermeni,” tā Bībere. “Ļausim tam tā vienkārši būt.”

Heilija un Džastins, kuri ir precējušies kopš 2018. gada, savu vecāku pieredzi plāno privātu un intīmu, tikai savā starpā.

“Tas [būt mātei] ir kaut kas tāds, ko es tiešām gaidu,” žurnālam pastāstīja Heilija. “Kad būs, tad arī būs.”

Lai gan Heilija sākotnēji vēlējās audzināt bērnus ārpus uzmanības loka, viņa atzina, ka kopā ar viņas “Grammy” balvas ieguvušo partneri uzmanība ir neizbēgama.

“[Es to teicu,] pirms biju precējusies,” viņa precizēja. “Esmu pārliecināta, ka tolaik vēl nezināju, ar ko būšu precējusies. Iespējams, man 18 gadu vecumā patika ideja, ka bērni netiks audzināti pēc noteiktām lietām, taču tagad mana dzīve ir daudz citādāka.”

Maijā Heilija laikrakstam “Sunday Times” pastāstīja, ka ir nobijusies un raud par to, ko nīdēji teiks par viņas un Džastina nākotnes bērniem.

Lai gan 29 gadus vecais dziesmas “Baby” izpildītājs ir skaļi izteicies par savu vēlmi pēc bērniem, 2020. gadā viņš Elenai Dedženeresai (Ellen DeGeneres) teica, ka Heilija nav gatava šim nākamajam solim.

“Tas ir viņas ķermenis un vienalga, ko viņa vēlas darīt. … Man būs tik daudz bērnu, cik Heilija būs gatava iznēsāt,” toreiz teica izpildītājs, norādot, ka viņa sievai ir lietas, ko viņa vispirms vēlas paveikt kā sieviete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu