FOTO Rokenrols ir dzīvs! Jaudīgi nosvinēta seriāla "Tējas laiks" pirmizrāde

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 26. oktobrī, “Splendid Palace” ar rokenrola ballīti tika nosvinēta seriāla “Tējas laiks” pirmizrāde. Apskati foto!

Kad kinoteātri “Splendid Palace” bija sapulcējies krietns skaits viesu, aktiera Ritvara Gailuma pavadībā uz pasākumu ieradās grupa “Tējas laiks”, kurus sagaidīja ar ovācijām un atbalsta saucieniem. Viesi nekavējoties metās uzņemt fotogrāfijas kopā ar grupas dalībniekiem un seriāla galvenajiem varoņiem Arvi Reiku, Mārtiņu Kalniņu, Niklāvu Kurpnieku, Tomu Kursīti un "Vilku", kura lomas atveidotājs ir kāds leģendārs Latvijas mūziķis, ko skatītāji seriālā var mēģināt atpazīt.

Starp viesiem netrūka slavenību – seriāla aktieri, televīzijas industrijas pārstāvji, mūziķi un mediju pārstāvji. Lielākā daļa viesu bija ievērojuši dreskodu un ieradās, tērpušies atbilstoši rokenrola tematikai.

Kad emocijas pēc grupas ierašanās bija rimušās, viesi tika aicināti uz lielo zāli, lai kopīgi noskatītos seriāla pirmās divas epizodes, kas tika pavadītas ar klātesošo smiekliem un emocijām. Melnā komēdija pārsteidza ar atklātību un seriālā redzamajām slavenībām – otrajā sērijā kāds ļoti populārs mūziķis ekrānā parādījās pilnīgi kails.

Pirms sēriju noskatīšanās grupa “Tējas laiks” klātesošos iesildīja ar vienas seriāla dziesmas dzīvo izpildījumu. Klātesošie cēlās kājās, dziedāja līdzi un atbalstīja ar ovācijām.

Seriāla stāsta centrā ir grupa "Tējas laiks", kas pēc veiksmīga hita publicēšanas acumirklī kļūst slaveni. Grupai ne vien jākoncertē visā Latvijā, bet arī jāpierāda, ka viņu varēšana neaprobežojas ar vienu dziesmu jeb viņi nav "viena hita brīnums". Kā jau kārtīgai rokgrupai pienākas, viņi tiek ierauti uzdzīves, kārdinājumu un slavas virpulī, kas pārbaudīs gan viņu raksturus, gan arī draudzības spēku.

Seriāls skatāms katru piektdienu Go3. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu