Žanna Dubska: "Man ir ciemiņu boifrendi!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Slavenības uz oglēm" : viesos Žanna Dubska
"Slavenības uz oglēm" : viesos Žanna Dubska Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Modes eksperte Žanna Dubska, kura publiski runā par savu privāto dzīvi, jaunākajā intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kāds ir viņas pašreizējais attiecību statuss. 

Dubska intervijā atklāj, ka jau kādu laiku vairs nav atrodama populārajā iepazīšanās vietnē "Tinder". Viņa norāda, ka pie vainas fakts, ka ļoti bieži vīrieši profila iestatījumos uzliek vecuma robežu. "Rezultātā vīriešiem, kas skatās manu profilu, ir septiņdesmit, astoņdesmit gadu," atklāj 64 gadus vecā Dubska.

Šobrīd viņai nav attiecību, taču viņa sapņo par mīlestību. "Attiecības - tas ir tik forši! Ir, ar ko apspriest filmu, aiziet pastaigāties, dalīties domās, apmainīties ar glāstiem un palūgt: apskauj mani, man ļoti vajag. Bet vienkārši attiecības, tikai lai tās būtu, negribu," tā Dubska.

Par kopdzīves veidošanu gan viņa izsakās pretēji. "Ļoti bieži, runājot par attiecībām, ar to saprot kopdzīvi.

Es neveidoju kopdzīvi jau kopš deviņdesmito gadu beigām.

Man ir ciemiņu attiecības, ciemiņu boifrendi, varbūt īslaicīgi dzīvojam viens pie otra, bet nav kopējas saimniecības. Neatkarīgiem, pašpietiekamiem cilvēkiem, kuriem nevajag, lai kāds uztur, bet kuri vēlas partnerību, tas ir pievilcīgi."

Kā zināms, Dubskai aiz muguras ir divas šķirtas laulības. Tāpat viņai ir pieaugusi meita Paula, taču viņa nav publiska persona. 

Pilnu interviju lasi žurnāla "Ieva" 1. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu