Nākamvasar Tartu Dziesmusvētku estrādē koncertēs Stings

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Leģendārais, 17 Grammy balvas ieguvušais mākslinieks Stings nākamvasar, 10. jūnijā ar īpašu koncertu "My Songs" uzstāsies Tartu Dziesmu svētku estrādē. 

Šis ir mākslinieka pasaules koncertturnejas turpinājums, kas ir aizrāvis skatītājus visā pasaulē – Amerikā, Eiropā, Āzijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Austrālijā. Koncerts ir daļa no Eiropas kultūras galvaspilsētas “Tartu 2024” programmas.

Stinga (īstajā vārdā – Gordons Metjū Tomass Samners) koncerts "My Songs" ir bagātīga un dinamiska lielāko hitu retrospekcija, kas aptver viņa spožo karjeru gan kā grupas “The Police” dalībniekam, gan kā solo māksliniekam. Pēc sešu vakaru koncertu sērijas prestižajā Londonas Palladium koncertzālē laikraksts The Times koncertprogrammu novērtēja kā "meistarklasi", kritiķiem atzīmējot, ka "Stings joprojām ir nenoliedzami prasmīgs izpildītājs ar apzeltītu radošo katalogu".

 Stings ar sievu Trūdiju Staileri apmeklē filmas "Posso Entrare? Oda To Naples" (Vai drīkst ienākt? Oda Neapolei) pirmizrādi 18. Romas filmu festivālā Auditorium Parco Della Musica šīgada oktobrī.
 Stings ar sievu Trūdiju Staileri apmeklē filmas "Posso Entrare? Oda To Naples" (Vai drīkst ienākt? Oda Neapolei) pirmizrādi 18. Romas filmu festivālā Auditorium Parco Della Musica šīgada oktobrī. Foto: SCANPIX

Koncertā būs iekļauti tādi mūziķa ilggadīgie hiti kā "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle" un neskaitāmas citas ikoniskas dziesmas. Izdevums The Telegraph koncertu noraksturojis kā "retu muzikālu kārumu", savukārt The Guardian programmai devis vērtējumu "gandrīz nepārspējama", uzsverot mūziķa "pop-alķīmiju". Koncertturnejas laikā māksliniekam pievienosies roka ansamblis.

Biļetes “Biļešu servisa” tīklā pieejamas no 10. novembra plkst. 10:00.

Tikai FBI un Positivus kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, jau 8. novembrī plkst. 10:00, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. Vairāk informācijas par koncerttūri, biļetēm un fanu klubu pievienotajā saitē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu