Dziedātāja Būū atklāj, ka muzicējusi uz ielas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Būū
Būū Foto: publicitātes

Košā dziedātāja, mūzikas autore, producente Būū jeb īstajā vardā Ilze Fārte savu ceļu mūzikas pasaulē ir kalusi dažādi. Viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, viņa atminas savu pieredzi, ceļojot pa pasauli un muzicējot uz ielas ar dažādiem mūzikas instrumentiem. “Tas bija ilgs un mīļš posms,” piebilst Būū.

Raidījuma vadītājam Jānim Šipkēvicam Būū pastāsta, ka šobrīd pasauli apceļojot mazāk, tomēr vēl pirms kovida laika ceļojusi ļoti daudz: “Pirms tam es ļoti daudz kur ceļoju un braukāju, un tieši pasaules mūzika un folkmūzika man palīdzēja to darīt, jo, protams, es biju šis te “struggling musician”, kuram nebija naudas un iespējas. Es spēlēju uz ielām.”

Būū atminas, ka uz ielas spēlējusi dažādus mūzikas instrumentus, piemēram, mandolīnu, kokli, ģitāru, nereti vilkusi arī tautastērpu.

“Tas bija ilgs un mīļš posms. Pateicoties šai muzikālajai bagāžai un cilvēkiem, un pieredzēm, es biju gan Brazīlijā, gan Ķīnā, gan Korejā, paspēlēju mandolīnu ziemas olimpiskajās spēlēs,” par gūto pieredzi stāsta dziedātāja.

“Es esmu tik pateicīga, ka man ir bijušas šīs pieredzes un tik skaisti cilvēki, jo tā mūzika ir universāla,” viņa turpina, “Es neesmu virtuoza nevienā instrumentā, neesmu arī virtuoza mūzikas producente, es vienkārši mīlu mūziku un mīlu izpausties, un tad jebko var izkopt pietiekami, lai sevi, tā sakot, izpaustu, un tas ir tieši tas, ko es daru.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu