“Dzelzs vilks” izdod mūzikas video tumšās komēdijas žanrā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Romaško

Grupa “Dzelzs vilks” izdod apvienības jaunākā studijas albuma “Jauni” tituldziesmas video – mīlas stāstu tumšas komēdijas žanrā. Paralēli tam grupa turpina vērienīgu trīsdesmitgades turneju “Dzelzs vilks. Jauni 30”. Novembrī grupa uzstāsies Ventspilī, Krustpilī, Liepājā un Ogrē. Tuvākais koncerts 10. novembrī, Rīgā, VEF Kultūras pilī.

“Prieks, ka caur mūsu jaunākā albuma tituldziesmas “Jauni” videoklipa apokaliptisko fantāziju mēs atgriežamies pie “Dzelzs vilka” sākotnējā, mazliet tumsnējā gara. Ar to saucam pasaulei – mīla stiprāka par nāvi, un visi, kas mīl, – mūžam jauni!” par video saka “Dzelzs vilka” līderis Juris Kaukulis. Viņš piebilst: “Šajā singlā sakopota mūsu jaunākā albuma esence. Videoklipa mākslinieki to papildinājuši ar negaidītu, bet grupas garam atbilstošu smaida devu.”

Dziesma “Jauni” ir Dzelzs vilka” pagājušā gada nogalē klajā nākušā albuma “Jauni” tituldziesma, Tās mūzikas un vārdu autors ir Juris Kaukulis, studijas ieraksta producents – Gatis Zaķis. Albums “Jauni” septembrī izdots arī vinila plates formātā.

Videoklipa “Jauni” režisors ir Reinis Ūbelis, operators – Ritvars Bluka, grima māksliniece – Iluta Reinberga, stils – Ilze Kaša, producente – Nikola Dita Namniece. Lomās iejutušies aktieri Matīss Ozols un Kitija Geidāne, Stefans Muižnieks, Valērijs Vikanovs, Inese Pūra, kā arī “Dzelzs vilks”: Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis.

Grupa “Dzelzs vilks” šobrīd devusies tās 30 gadu jubilejas turnejā, kas Latvijas pilsētu lielākajās koncertzālēs un kultūras centros turpināsies līdz 30. novembrim. Īpašā koncertprogrammā izskan gan grupas jaunākās albuma “Jauni” dziesmas, gan “Dzelzs vilka” desmit gadu lielākie hiti.

Foto: Publicitātes foto

“Dzelzs vilks. Jauni 30” tūres koncerti novembrī

10. novembrī plkst. 19:00 Rīgā, VEF Kultūras pilī

22. novembrī plkst. 19:00 Ventspilī, Teātra namā “Jūras vārti”

24. novembrī plkst. 19:00 Krustpils Kultūras namā

25. novembrī plkst. 19:00 Liepājā, koncertzālē “Lielais dzintars”

30. novembrī plkst. 19:00 Ogres kultūras centrā

Biļetes: “Biļešu paradīzes” kasēs un tīmeklī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu