"Neticēju, ka kaut kas tāds vispār ir iespējams!" Madara Repše-Šterna nonākusi neapskaužamā situācijā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fotogrāfe Madara Repše-Šterna sociālajos tīklos brīdia savu ģimeni, radus, draugus un sekotājus, atklājot, ka ir uzlauzts viņas e-pasts un varētu tikt nopludināta personīga informācija. 

Repše-Šterna vietnē "Instagram" publiskojusi vēstījumu un brīdinājumu: "Mīļie draugi, radi vai paziņas un sekotāji, kas varbūt ir mēģinājuši sazināties ar mani, rakstot uz šo e-pastu - madararepse@gmail.com! Tas tika uzlauzts gandrīz pirms diviem mēnešiem! Mērķtiecīgi… Neticēju, ka kaut kas tāds vispār ir iespējams, un joprojām neticu. Saņemu draudus, un nu jau tā "bilde" dēļ visiem dzīves notikumiem ir skaidra… Tagad gaidīšu uz ļoti operatīvu Valsts policijas un Datu valsts inspekcijas rīcību, jo tas "cilvēks" ir kaut kas. Tādēļ, ja kāds jebko no manis ir saņēmis vai saņems, tā neesmu es!"

Viņa arī gatava ļaunākajam scenārijam: "Ticu, ka ies arī tik tālu, ka drīz tiks publiskots viss - jebkāda konfidenciāla informācija - veselība, privātas lietas, darbs, slimnīcas, saziņas ar tuvākajiem, draugiem, kontakti, finanses, līgumi, jebkas… Jo šis e-pasts man ir bijis gadus 15 vismaz."

"Draudi, nežēlība un tas, kas ir jāpārdzīvo un jāsaņem ir, bet... Svarīgākais, tā ir mana dzīve, un es nekaunos absolūti ne par ko! Visu dzīvi esmu dzīvojusi pēc tīrākās sirdsapziņas, atbildu par jebkuru savu rīcību, vārdu un darbību.

Esmu cilvēks, cīnos par dzīvi un iespēju to vēl just.

Un, jā, naivums un uzticēšanās cilvēkiem mani vienmēr ir lauzusi. Lai vai kā, es nekad dzīvē nespēju un nespēšu melot. Neparko! Vienmēr būšu godīga, līdz mielēm atklāta un īsta, atvērta. Pastāvēšu par patiesām vērtībām dzīvē un ticēšu brīnumiem, labajam un visam, neatkarīgi no tā, ar kādu ļaunumu un nežēlību jāsaskaras, jo zinu tik daudz labu un sirds cilvēku dzīvē. Dariet labu, no sirds! Nav nekā svarīgāka dzīvē. Nav. Labais vairo labo!

Tagad cīnīšos par fizisko līdz pēdējam un cerēšu uz vēl atlikušo mazumiņu garīgo spēku. Dzīve sit un nepārstāj pa pilnu programmu. 

Zinu, ka ikvienam no visiem mums ir smagumi, turamies, visi! Katram sava karma ir jāiznes, bet lūdzu, mīliet un dariet labu. Pasaule pastāvēs, kamēr pastāvēs labais, un labais vienmēr, vienmēr uzvar ļauno!" tā Repše-Šterna.

Kā zināms, fotogrāfe, kas ir arī ekspremjera Einara Repšes meita, nerimstoši cīnās par savu veselību. Madara pirms kāda laika atklāja, ka sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defektu, un ik pa laikam viņai jādodas ārstēties ārpus Latvijas.

Pirms gada viņa atklāja, ka dārgās zāles neko daudz nepalīdz, un diemžēl ir nepieciešamas vēl vismaz desmit reižu dārgākas zāles un ārstēšana.

Madarai līdzās ir viņas vīrs Armands Šterns. 2022. gada pavasarī jaunais pāris tika salaulāts Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu