Grupa “Atspulgi” izdod patriotisku dziesmu “Dzintara zeme” un gatavojas koncertam Ādažos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Marta Dinka

Grupa “Atspulgi” publisko dziesmu “Dzintara zeme”, kurā pauž pateicību par iespēju būt pašiem savā zemē – Latvijā, uzsverot spēka frāzi: “Labi, ka piedzimu Dzintara zemē.”

Grupa “Atspulgi” (Ilze Rijniece un Pauls Arnicāns) stāsta: “Pie visa skaistā var pierast. Jūra ir ikdienišķa dabas sastāvdaļa latvieša acīs, bet kalns ir brīnums. Ūdens, kuru mazpilsētās bieži var droši dzert no krāna, citās valstīs ir retums. Un mūsu zeme ir brīva un zaļa. Mums grūti iztēloties, ka varētu būt citādāk, jo piedzimām brīvā valstī! Un tad, kad gribas teikt “nekas te nav labi”, – paskaiti spēka vārdus “labi, ka piedzimu Dzintara zemē”, pats tiem noticēsi un gribēsi rīkoties savas tautas labā! Arī mēs ticam latviskumam, dziesmai, kopīgai vienotībai un ceram uz skaistu Latvijas nākotni.”

17. novembrī Ādažu Kultūras centrā “Dzintara zeme” tiks pirmatskaņota kopā ar kori. Svinīgajā koncertā “Pie laika”, kas veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienai, uzstāsies solisti Ilze Rijniece, Dainis Skutelis, Nauris Rolavs, Krista Evandželīna, grupa “Gingerband”, Ādažu kultūras centra kori “Mundus” un “Saknes”. Koncerta vadītājs – Aivis Ceriņš.

Foto: Publicitātes foto

Grupas "Atspulgi" kodolu veido Ilze Rijniece un Pauls Arnicāns, kuri savā mūzikā izdzied ikdienā piefiksētos cilvēku attiecību stāstus atmiņā paliekošās dziesmās. Līdzās “Dzintara zemei” izdoti trīs radio singli “Par viņu”, “Elpojam mieru” un “Strāvojam”, lieliem soļiem tuvojoties albuma izdošanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu