"Tinder" randiņš, kas beidzās ar līķi čemodānā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ziņas par britu tūristes Greisas Mileinas pazušanu Jaunzēlandē pēc “Tinder” randiņa 2018. gadā nonāca visu lielāko pasaules mediju virsrakstos. Nedēļu pēc pazušanas viņas slepkavībā tika apsūdzēts Džesijs Kempsons – vīrietis, kuru pēc iepazīšanās aplikācijā “Tinder” viņa bija devusies satikt.

2018. gada 2. decembrī britu tūriste Greisa Mileina ceļojuma laikā Jaunzēlandē būtu svinējusi savu 22. dzimšanas dienu. Tajā dienā viņai tika sociālajos tīklos tika nosūtīti neskaitāmi apsveikumi, draugi un radi centās viņu sazvanīt, lai vēlētu laimi viņas tālākajā, daudzsološajā dzīvē. Diemžēl apsveikumi Greisu nesasniedza, un viņas nākotne bija brutāli nolaupīta.

Dokumentālajā filmā “The Murder of Grace Millane”, kas skatāma LMT Viedtelevīzijā, atklātas šokējošas detaļas par Greisas pēdējo vakaru un viņas slepkavas Džesija Kempsona rīcību pēc nozieguma.

26 gadus vecais vīrietis un Greisa satikās pēc īsas sarakstes populārajā iepazīšanās aplikācijā “Tinder”. Pēc dažiem dzērieniem bāros viņš meiteni aizveda pie sevis uz viesnīcu un brutāli nožņaudza. Nākamajā rītā viņš mierīgi devās uz veikalu, kur nopirka paklāju tīrāmos līdzekļus un vislielāko čemodānu, kas bija pieejams. Vēlāk nopircis arī lāpstu un noīrējis auto, viņš Greisas līķi apraka mežā.

VIDEO: NOVĒROŠANAS KAMERU IERAKSTI

Sešas dienas pēc Greisas pazušanas policija sadzina pēdas Džesijam un iztaujāja viņu. Sākumā viņš meloja, ka ar Greisu šķīrušies jau bārā īsi pēc satikšanās, kas beigusies vien ar buču uz vaiga un laba vēlējumiem. Savukārt, kad viņam tika parādīti videonovērošanas kameru ieraksti, viņš stāstīja, ka Greisa nomirusi rupja, bet labprātīga seksa laikā. Beigu beigās Kempsonam tika piespriests mūža ieslodzījums. Drīz arī atklājās, ka pirms astoņiem mēnešiem Kempsons pēc “Tinder” randiņa bija izvarojis kādu citu britu tūristi.

Greisa Mileina
Greisa Mileina Foto: AP/Scanpix

Dokumentālajā filmā intervēta arī Millija Meisone – sieviete, kura divus gadus pirms slepkavības ar Kempsonu dalīja dzīvokli.

“Visi zināja, ka ar viņu divatā labāk nepalikt. Tomēr vēlāk nevienu neizbrīnīja tas, kāpēc Mileinai viņš patika. Viņš tiešām spēja būt ārkārtīgi valdzinošs. Mums vajadzēja vien dažas nedēļas, lai saprastu, ka mums nevajadzētu būt blakus šim cilvēkam. Kādā vakarā, kad nedz es, nedz citas dzīvokļa biedrenes, izņemot vienu, nebija mājās, viņš pārnāca piedzēries. Tā meitene bija tik pārbijusies, ka gulēja ar nazi blakus,” stāstīja Meisone.

Kempsons arī bijis patoloģisks melis, piemēram, kādai dzīvokļa biedrenei viņš stāstījis, ka strādā augstākā pozīcijā nekā patiesībā. Tas tikai lika uzdot jautājumu: ko vēl viņš slēpa?

Greisas ģimene filmā neparādās, tomēr sagādāja detalizētu paziņojumu par savu meitu. Tajā rakstīts: “Greisa bija jauka, jautrību un piedzīvojumus mīloša meita, māsa, māsīca un draudzene, kurai priekšā bija visa dzīve. Viņa baudīja piedzīvojumiem bagātu dzīvi, līdz tā tika brutāli un nežēlīgi pārtraukta. Viņas humora izjūta, piedzīvojumu kāre, mīlestība pret ceļošanu un atklāšanu kopā ar spēju ienest gaismu jebkurā telpā un dāsnumu ir tas, kas veido mūsu atmiņas, kuras mēs kā ģimene lolojam. Tādu mēs viņu atcerēsimies.”

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu