Šovu "X Faktors" pamet vēl divi dalībnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 19. novembrī, izskanēja muzikālā šova "X Faktors" piektās sezonas otrais tiešraides raidījums, kur no atlikušajiem deviņiem dalībniekiem tika izbalsoti vēl divi. 

Šajā vakarā skatītāji varēja dzirdēt tādas pasaulē un Latvijā iemīļotas melodijas kā Šenijas Tveinas "Still the one", Sindijas Lauperes dziesmu "True Colors", arī dziesmu no Šēras, Selīnas Dionas un P. Diddy repertuāra. Bet no Latvijas zelta fonda šajā vakarā dzirdējām tādas dziesmas kā "Dūdieviņš", "Pērkons skrien debesīs", "Pieklauvē" un Imanta Kalniņa "Buramdziesmiņu".

19. novembra vakara izskaņā šovu pameta vēl divi dalībnieki.

Skatītāji lēma, ka šovs otrajā raidījumā bija jāpamet Marata Ogļezņeva komandas dalībniecei Patrīcijai Spalei.

Savukārt glābējdziesmu izpildīja Daniels Širmanis un Tabita Balode. Pēc glābējdziesmu izpildīšanas žūrija pieņēma lēmumu, ka šovs jāpamet Busuļa komandas dalībniekam Danielam Širmanim.

Tas nozīmē, ka cīņu turpina nu jau vien septiņi dalībnieki - Aijas Auškāpas komandas pārstāvji - Emilija Bērziņa un grupa "Bekars", mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča, Marata Ogļezņeva izvēlētie - Krišjānis Brasliņš un Tipa jeb Tabita Balode, kā arī Intara Busuļa izraudzītie - Katrīna Kovaļuka un Jānis Miglāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu