"Es domāju, ka viss ir beidzies." Timma par laulības krīzi (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: Zane Bitere/LETA

Jau ilgāku laiku klīst baumas, ka latviešu basketbolista Jāņa Timmas un ukraiņu dziedātājas un uzņēmējas Annas Sedokovas laulība piedzīvo krīzi. Nu sportists kliedējis šīs runas. 

Timma vietnē "Instagram" dalījies ar ierakstu, kur atsauc atmiņā laiku, kad Sedokova piedalījās TV šovā "Pēdējais varonis" (Последний герой).

"Būsim godīgi. Mums bija strīdi un nesaprašanās pirms tavas dalības šovā. Es domāju, ka viss ir beidzies. Bet laikā, kad es nevarēju tevi redzēt, runāt ar tevi, apskaut un noskūpstīt tevi, es sapratu mūsu patiesās vērtības un mīlestību vienam pret otru un mūsu ģimeni. Tu man pietrūki no brīža, kad lidostā izkāpi no manas automašīnas, līdz tam, kad atkal tevi ieraudzīju," vietnē "Instagram" raksta Timma. 

Viņš turpina: "Skatoties, kā tu dari visas tās lietas šovā - izdzīvo uz salas, cīnies līdz pēdējam elpas vilcienam katrā uzdevumā, - tas ir kaut kas unikāls. Kā tu spēji rūpēties par savu meitu, par visu savu komandu un vienlaikus būt labākais kapteinis? Kā tu spēji radīt tik mierīgu un mīlošu ģimenes atmosfēru savā komandā, bet tanī pašā laikā biji gatava cīnīties? Tas nav viegli, un es zinu kaut ko par komandām, tici man. Ne visi to spēj. Bet tu gan! Tu!"

"Šī iemesla dēļ tu esi un būsi mana čempione, neskatoties ne uz ko. Lepojos ar tevi, Anna Sedokova!" lepns ir Timma.

Ierakstam viņš pievienojis foto, kur redzams pasniedzam sievai rožu pušķi un sirds formas balonu.

Kā zināms, abi šoruden atzīmēja trešo kāzu gadadienu. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr Jānis bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu