Ojāra Vācieša dzeja Zīmējumu teātra izrādē “Kas tie astoņi kustoņi ir?”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. decembrī, plkst. 12:00 Rakstniecības un mūzikas muzejs kultūrtelpā “Tintnīca” pasākumu ciklā “Tintnīca bērniem” aicina ģimenes apmeklēt Zīmējumu teātra izrādi bērniem “Kas tie astoņi kustoņi ir?”

Zīmējumu teātra režisors un dibinātājs Varis Klausītājs kopā ar visu vecumu izrādes interesentiem noskaidros, kas ir astoņi kustoņi šī gada jubilāra Ojāra Vācieša dzejolī. Aicināsim kustoņus paviesoties uz baltajām papīra lapām, lai ieraudzītu, kā tie izskatās, ko ēd, kur dzīvo. Katrs par kustoņiem dzirdējis ko citu, tāpēc liksim prātus kopā, lai noskaidrotu, kas tad īsti ir šī jautrā kompānija.

Foto: Publicitātes foto

Zīmējumu teātris ir profesionāls kamerteātris, kuru 2008. gadā izveidoja aktieris un režisors Varis Klausītājs. Teātris rada unikālu formu, apvienojot zīmēšanu, mūziku, aktierspēli un deju. Zīmējumu teātris ir saņēmis vairākas starptautiskas godalgas.

Pēc izrādes gan lieli, gan mazi skatītāji varēs piedalīties radošajās darbnīcās, savus uzzīmētos kustoņus izkrāsojot un ieskandinot Skaņu galdu.

Kultūrtelpa "Tintnīca" (Pulka ielā 8, Rīgā) ir vieta jauniem atklājumiem un pieredzei, kurā notiek satikšanās ar interesantām personībām un neparastām perspektīvām.

Izrādē tiks gaidīti pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni un viņu ģimenes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu