"Izvilcis aiz matiem un saspārdījis." Slavenības un ar varmāku saistītie restorāni reaģē uz notikušo (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālajos tīklos plašu ažiotāžu izraisījis 11. novembra naktī tapis video kādā Rīgas atpūtas vietā, kur vīrietis iesit sievietei pa galvu un vēlāk izvelk viņu ārpus telpām. Noskaidrojies, ka video redzamā persona ir iecienītu restorānu īpašnieks Murads Juško.

Video izraisījis plašu rezonansi arī no sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, pieprasot policijas reakciju, kā arī ar Juško saistīto restorānu "Tails" un "COD" atbildi. Kā zināms, šie restorāni nule tikuši iekļauti prestižajā "Michelin" ceļvedī. 

Kā liecina "Tails" ieraksts sociālajos tīklos, restorāna komanda kategoriski nosoda jebkādas vardarbības izpausmes un stingri iestājas pret vardarbību. "Ņemot vērā, ka minētā persona pirmsākumos ir piedalījusies "Tails" projekta izveidē, bet jau vairāk nekā gadi ir pildījusi tikai konsultanta pienākumus, neesot restorāna īpašnieku un vadības sastāvā, uzskatām par nekorektu minētās fiziskās personas rīcības sasaisti ar mūsu restorāna reputāciju. "Tails" ir pieņēmis lēmumu pārtraukt sadarbību ar minēto personu," tā restorāns. 

Juško ir darbojies arī restorānā "Zivju lete", taču kopš 2023. gada janvāra viņš vairs neieņem nevienu amatu tajā.

Savukārt "COD" sociālie tīkli par notikušo...

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu