Apvienība “Gas Of Latvia” publicē jaunu albumu un mūzikas video (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Šogad ierakstīts jauns elektroniskās mūzikas projekta “Gas Of Latvia” albums "Saules Sirds", kuru skaņuplatē un straumēšanas platformās publicējusi izdevniecība NABAMUSIC/MELORECORDS ar mākslinieku Miķeļa Fišera un Kirila Kirasirova veidoto apvāku.

Albuma mūziku ar dzejnieku Arvja Vigula, Ievas Vieses un Kikōnes dzeju sarakstījis Andris Indāns. Ierakstos pievienojušās Anna Fišere (balss) un Undīne Balode (čells), un šajā sastāvā tas ir jau otrais “Gas Of Latvia” albums pēc 2015. gadā publicētā Swan Lake, kas ieguva Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta Mikrofona” elektroniskās mūzikas kategorijā.

"Saules Sirds" ir kara un pasaules pārbūves laika albums par karali, kura impērijas robežas sākas tur, kur mājo sāpes, kā arī par šī karaļa prombūtni, ar kuru ir piepildīta visa pasaule. Par dārziem, kur pat tumsā augsne turpina smagi strādāt. Par rozi, kuras vienīgais ērkšķis aug uz iekšu.

Vienai no albuma dziesmām "Pieliec pirkstu pie lūpām" māksliniece Katrīna Neiburga sadarbībā ar operatoru Antonu Graudu radījusi videoklipu, kuru producējis Aksels Kaulakāns, frizūras un grimu veidojis Kristians Aglonietis. Nupat Latvijas teātra balvu ieguvusī Katrīna Neiburga ir autore arī vairākiem agrāko laiku “Gas Of Latvia” videoklipiem.

Ar nosaukumu "Gas of Latvia" skaņu mākslinieks un komponists Andris Indāns kopš 1997. gada viens vai dažādos sastāvos ierakstījis piecpadsmit eksperimentālās elektroniskās mūzikas albumus, kuri vienkopus pieejami platformā Bandcamp

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu