Par savstarpēju attiecību labirintiem un jauniem izaicinājumiem: intervija ar seriāla “Džūlija” veidotājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes/TVNET kolāža

Intervijā seriāla “Džūlija” (“Julia”) veidotāji, Daniels Goldfarbs (Daniel Goldfarb) un Kristofers Keisers (Christopher Keyser), sniedz ieskatu populārā seriāla otrās sezonas filmēšanas aizkulisēs, galvenajās stāsta vadlīnijās un izaicinājumos, ar kuriem saskārušies seriāla varoņi.

Kā seriāla “Džūlija” otrajā sezonā atradāt līdzsvaru starp vēsturiskiem faktiem un radošumu, īpaši attiecībā uz Džūlijas Čaildas (Julia Child) personīgo pieredzi?

D. Goldfarbs: Tāpat kā pirmajā seriāla sezonā, mēs paši daudz pētījām viņas dzīvi, kā arī lasījām informāciju, kas pieejama par Džūliju. Veidojot seriāla scenāriju, mēs nemainīgi paliekam uzticīgi Džūlijas biogrāfijai. Tomēr skatītājiem jāsaprot, ka mēs Džūlijas dzīvi atainojam palēninājumā, tāpēc nereti mūsu uzdevums ir lasīt to, kas ir rakstīts starp rindiņām, jo tikai tādā veidā mēs varam seriālā izpētīt Džūlijas iekšējo un privāto pasauli tā, kā tas tiek aprakstīts grāmatās. Tāpēc vienmēr sakām, ka mēs, seriāla veidotāji un visi scenāristi, veidojam fabulu par Džūliju Čaildu - mēs esam ieguldījuši lielu darbu pētījumu veikšanā, un viss, ko vēlamies, ir pastāstīt skatītājiem patiesību par viņu. Bet vienlaikus vēlamies arī atklāt patiesību par Džūlijas iekšējo pasauli, kas var nesakrist ar viņas biogrāfijas faktiem vai datumiem, kas saistīti ar viņas dzīves notikumiem. Mūsu nodoms ikkatrā detaļā ir ar cieņu izturēties pret slavenās pavāres dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu