Kā jau katru gadu, arī 2023. gadā neiztikt bez publiskām ķengām, kas nu jau ieguvušas skandālu statusu. Lūk, skaļākās jezgas Latvijas šovbiznesā!

Eirovīzijas nacionālā atlase diskvalificē dalībnieku

2023. gada janvārī tika izziņoti Eirovīzijas nacionālās atlases, konkursa "Supernova" pusfinālisti. Sākotnēji starp 14 dalībniekiem bija jaunais mūziķis Saule (īstajā vārdā Krišjānis Suntažs), taču dienu pēc tam Latvijas Televīzijas (LTV) valde lēma par viņa diskvalificēšanu. Kļuva zināms, ka mūziķa iesniegtais muzikālais darbs “Finally Happy”, pārkāpjot pieteikšanās nolikumā noteikto, ir ticis publiski atskaņots pirms 2022. gada 1. septembra.

Pats mūziķis par notikušo uzzinājis no mediju virsrakstiem. Saule vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar video, kur izsakās par savu diskvalifikāciju.

"Čau, te Saule! Es vēlos teikt milzīgu un sirsnīgu paldies visiem cilvēkiem, kuri šajā īsajā laika periodā jau paspēja mani atbalstīt, sūtīt mīlestību un teikt jaukus vārdus. Bet, protams, es un mana komanda esam sarūgtināti, ka citas "Finally Happy" dziesmas versijas izpildīšana labdarības maratonā "Dod pieci!" bija šķērslis turpināt dalību "Supernovā". Protams, arī bija sāpīgi uzzināt šīs ziņas no mediju virsrakstiem," atklāja Saule.

Viņš gan norādīja, ka notikušais devis papildu motivāciju strādāt cītīgāk. "Mēs noteikti vēl tiksimies!" tā jaunais mūziķis.

Šī gan nebija vienīgā jezga, kas saistīta ar konkursu. Pēc...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp