Ķīpsalā rīkos Ziemassvētku gadatirgu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Piparkūkas. Ilustratīvs attēls
Piparkūkas. Ilustratīvs attēls Foto: Lita Millere/LETA

Nākamnedēļ, no 15.decembra līdz 17.decembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Ziemassvētku gadatirgus, informēja SIA "Baltic Expo" pārstāvji.

Ziemassvētku gadatirgus notiks 15.decembrī no plkst.12 līdz plkst.20, 16.decembrī no plkst.9 līdz plkst.20 un 17.decembrī no plkst.9 līdz plkst.19.

Ieeja gadatirgū būs bez maksas.

Ziemassvētku gadatirgū piedalīsies vairāk nekā 500 tirgotāju, amatnieku, mājražotāju un uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Pasākuma laikā apmeklētāji varēs iegādāties dažādas dāvanas - koka un māla izstrādājumus, tekstilu, radošus rokdarbus, rotaslietas, aksesuārus, rotaļlietas un apģērbus bērniem, sveces, ziepes, ziemas sezonas gardumus, dažādus dzērienus, spēles, grāmatas un daudz ko citu.

Tāpat pasākuma laikā norisināsies arī dažādas aktivitātes un izklaide bērniem, jauniešiem un ģimenēm.

"Esam pārliecināti, ka Ķīpsalā šogad būs daudzpusīgākā dāvanu izvēle, turklāt - no visas Baltijas. Tā ir vienreizēja iespēja visiem pasākuma viesiem ne tikai atbalstīt vietējos un izvēlēties ko patiesi skaistu, jauku un neatkārtojamu saviem tuvajiem, bet arī teicami pavadīt laiku kopā ar ģimeni," atzīmē "Baltic Expo" Ziemassvētku gadatirgus projekta galvenais vadītājs Rihards Mickēvičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu