Judžu ģimenes drāmu publiski komentē arī Mārča iepriekšējā sieva: Ļoti sāpīgi redzēt, kā viņa reputācija tiek sagrauta (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

"Manā pieredzē es vienmēr esmu vērtējusi un saglabājusi savu privātumu, bet tagad tas ir kļuvis nekontrolējami. Ir laiks pateikt vairāk par to, kas notiek, lai sabiedrība būtu informēta un saprastu visu stāstu," Mārča un Rūtas Judžu publiski izskanējušo ģimenes drāmu nule komentējusi Mārča iepriekšējā sieva - Eva Judze.

Eva ar paziņojumu nākusi klajā vietnē "Facebook": "Mans bijušais vīrs vienmēr respektējis savus bērnus un Rūtu, nepubliskojot tos medijos.

Ir smagi noskatīties, kā Mārcis tiek apsūdzēts un noniecināts, turpinot saglabāt klusumu par ģimenes lietām. Tomēr šajā situācijā es jūtu, ka ir pienācis laiks uzrunāt sabiedrību un dalīties ar taisnību!

Manā pieredzē es vienmēr esmu vērtējusi un saglabājusi savu privātumu, bet tagad tas ir kļuvis nekontrolējami. Ir laiks pateikt vairāk par to, kas notiek, lai sabiedrība būtu informēta un saprastu visu stāstu.

Attiecībā uz manu bijušā vīra raksturu, es gribu uzsvērt, ka viņš vienmēr ir bijis godīgs, atbildīgs un uzmanīgs ģimenes cilvēks. Viņš nekad nav centies izplatīt privātās lietas publiski un vienmēr ir centies atrisināt problēmas mierīgi un izlīgumā.

To ir ļoti sāpīgi redzēt, kā viņa reputācija tiek sagrauta ar nepamatotiem apgalvojumiem, un es un mana ģimene esam šeit, lai stāvētu viņa pusē.

Rūta nekad nav atzinusi manu un Mārča dēlu, kaut gan, uzsākot attiecības, labi zināja, ka Mārcim ir mazs bērns. Jau sākotnēji viņa neatbalstīja dēla saskarsmi ar Mārci. Emīls vienmēr viņas klātbūtnē jutās nevēlams un neatzīts. Ir bijušas situācijas, kad Mārča otrās laulības laikā viņa un Rūtas bērni nevarēja Emīlu saukt par brāli. Emīla ciemošanās laikā, kad dēls bija maziņš, viņa pagatavoja ēdienu saviem bērniem, bet Emīlam ēst nedeva - tā nebija vienu reizi vien. Vai, piemēram, Mārča un Rūtas dēla dzimšanas dienā, Emīlam un vecvecākiem lika justies nevēlamiem, liekot doties prom, jo viņi ieradās, pirms pārējie viesi ieradušies.

Tā ir tikai maza daļa no dēla pieredzes un atmiņām, kas viņam ir smagas un sāpīgas, - es kā māte šādas rīcības pat nespēju aptvert, bet tā tas bija."

Jau ziņots, ka pēc grupas "Dzelzs vilks" bundzinieka Mārča Judža bērnu mātes un bijušās sievas Rūtas Judzes "Facebook" ieraksta par abu šķiršanos arī grupa ir nākusi klajā ar paziņojumu par publiski izskanējušajām apsūdzībām par grupas biedru.

"Godājamie Dzelzs vilka draugi un Latvijas sabiedrība! Ņemot vērā publiski izskanējušās apsūdzības pret mūsu bundzinieku Mārci Judzi, darām zināmu savu nostāju, ko daudzi ir lūguši.

Saskaņā ar grupai pieejamo informāciju, pret Mārci līdz šim vērstās apsūdzības viņa un sievas tiesvedībā tiesas ceļā ir atspēkotas un mēs uzticamies Latvijas tiesībsargājošu iestāžu lēmumiem, turpināsim to darīt vienmēr.

Mūsu rīcībā arī nav informācijas, kas liecinātu, ka pret Mārci vērstajām apsūdzībām ir patiess pamats.

Tomēr, ņemot vērā, ka tiesas process turpinās, esam pieņēmuši lēmumu pārtraukt sadarbību ar Mārci līdz apsūdzības pret viņu pilnībā atspēkojošam un nepārsūdzamam spriedumam vai kamēr tiks noskaidroti neapgāžami fakti, kas apliecina viņa nevainību.

Grupa kategoriski nosoda jebkādu vardarbību pret sievietēm un bērniem," teikts grupas paziņojumā vietnē "Facebook".

Jau ziņots, ka šī gada vasarā Judzis publiski apstiprināja, ka ar sievu un trīs bērnu māti Rūtu Judzi nedzīvo kopā jau gandrīz gadu. Par šķiršanās iemesliem viņš nebija pārāk daiļrunīgs, vien minēja, ka abi esot bijuši pārāk dažādi.

Nu Rūta "Facebook" atklājusi līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas, Rūtas vārdiem, izrādījusies īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča. Un tas nebūt nav viss...

Rūtu piemeklējusi vēl kāda nelaime, ar ko viņa cīnās jau kādu laiku, - krūts vēzis. Arī par šīm mokām viņa ļoti atklāti izstāsta. 

Kad viņai šķitis, ka visi sodamēri no bijušā vīra puses pielietoti,

Rūta atklāj, ka Judzis tiesas ceļā atņēmis arī bērnus.

Rūta savu ļoti atklāto vēstījumu sāk šādi: "Ir decembris. Man jāsamierinās ar realitāti. Šobrīd es drīkstu būt mamma saviem trīs bērniem tikai īpaši atvēlētos brīžos. Es nedrīkstēšu ar viņiem pavadīt nevienu Ziemassvētku dienu. Bērnu tēvs viņus vedīs ceļojumā, par kura saturu un formu nav skaidrības ne bērniem, ne pašam. Šobrīd vīram pats svarīgākais ir tas, lai mani Ziemassvētki būtu bez bērniem. Tas nekas, es izturēšu. Esmu pieaugusi un stāvu pāri Ziemassvētku kartiņās vai filmās atainotajam. Arī no dāvanām man ir trauma, jo pēdējā gada laikā vīrs man atņēma visu, ko iepriekš bija pircis vai dāvinājis. Neko materiālu vairs nevēlos saņemt ne no viena. Šī apziņa sniedz man brīvības sajūtu un, iespējams, arī patieso svētku noskaņu - man ir dots laiks vienatnē pārcilāt patiesi būtisko."

Ar pilnu Rūtas ierakstu var iepazīties, lasot zemāk.

Rūtas vārds feisbukā ir mainīts, "jo nācās slēpties no vīra un viņa paziņām. Tagad uz laiku ir liegta iespēja to atkal nomainīt atpakaļ".

Judzis vasarā arī atklāja, ka sācis jaunas attiecības ar sievieti vārdā Līva.

Kā zināms, Judzis ar sievu pašķīrās jau 2016. gadā, kad populārajam bundziniekam izveidojās attiecības ar uzņēmuma "Olainfarm" aizgājušā īpašnieka Valērija Maligina meitu Irinu. 2017. gada pavasarī mūziķis nolēma atgriezties pie ģimenes.

Kur meklēt palīdzību

Informāciju un atbalstu var meklēt pusaudzucentrs.lv

Mentālās veselības atbalsta tālrunis vecākiem un bērniem: +37125737363.

Centrs "Marta"

Matīsa iela 49-3, Rīga

Tālr. 67378539

E-pasts: centrs@marta.lv

Centra "Marta" Liepājas filiāle

Kūrmājas prospekts 11, Liepāja

Tālr. 29195442

E-pasts: centrs@martaliepaja.lv

Krīžu un konsultāciju centrs "Skalbes"

Kungu iela 34, Rīga

Tālr. 24551700, 27722292

E-pasts: skalbes@skalbes.lv

Atbalsta tālrunis noziegumos cietušajiem: 116006

Centrs drošai bērnībai "Dardedze"

Tālr. 67600685

E-pasts info@centrsdardedze.lv

VBTAI Bērnu un jauniešu uzticības tālrunis

116111

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu