Pasaules slavu ieguvusī, latviešu radītā spēļu sērija "ICECOOL" nākusi klajā ar jaunu spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā radītā un pasaules slavu ieguvusī galda spēļu sērija "ICECOOL" nākusi klajā ar jaunu spēli "ICECOOL Wizards". Spēli pirmie var aplūkot, uzspēlēt un iegādāties Ziemassvētku gadatirgus “Baltic EXPO” apmeklētāji Ķīpsalā no 15.–17. decembrim, kur ierīkots īpašs spēļu kvartāls.

Par pingvīnu spēli “ICECOOL” Latvija un pasaule plašāk uzzināja 2017. gadā, kad tā ieguva prestižo “Kinderspiel des Jahres” balvu kā gada labākā bērnu spēle, kas galda spēļu pasaulē pielīdzināma Oskara balvai kino industrijā.

Kopš tā laika spēle saņēmusi neskaitāmus apbalvojumus un kļuvusi par vienu no novērtētākajām bērnu spēlēm pasaulē. Galda spēļu kompānija “Brain Games” ir pārdevusi jau vairāk nekā 500 000 “ICECOOL” spēļu eksemplāru, tā tulkota 18 valodās un pieejama vairāk nekā 40 valstīs. Populārajai spēlei drīz sekoja “ICECOOL2” un citas spēles ar tiem pašiem pingvīniem, veidojot ICECOOL® sēriju.

“ICECOOL Wizards” ir jau ceturtā sērijas spēle, un — līdzīgi kā “ICECOOL” — tajā tiek izmantotas pingvīnu figūriņas, kas pārvietojas pa laukumu, kas saliekas no vairākām kastēm. Spēle paredzēta 2–4 spēlētājiem — ģimenēm ar bērniem no 6 gadu vecuma. Šajā spēlē spēlētāji ir pingvīni, kas apmeklē burvju skolu, un katram jācenšas savākt pēc iespējas vairāk maģijas punktu, lai kļūtu par varenāko pingvīnu burvi. Arī šī spēle ir radīta un ražota Latvijā — ražotnē “Folded Box”.

Jaunā spēle Latvijā tiek prezentēta Ziemassvētku gadatirgus “Baltic EXPO” laikā, sniedzot iespēju ikvienam apmeklētājam bez maksas izbaudīt spēles pieredzi, satikt spēles autorus un saņemt spēles īpašos promo materiālus.

Līdzās spēles prezentācijai trīs dienu garumā no 15. līdz 17. decembrim Ķīpsalas izstāžu zālē ierīkots īpašs spēļu kvartāls, kur var spēlēt un iegādāties galda spēles.

Foto: Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek Ziemassvētku gadatirgus

No nākamās nedēļas spēle būs pieejama arī internetveikalā www.brain-games.lv un Brain Games veikalos Rīgā (K. Barona 55 un tirdzniecības centros “AKROPOLE Alfa”, “Rīga Plaza” un “Olimpia”).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu