Zināms, cik izmaksāja Jūlija Krūmiņa grandiozā dzimšanas dienas balle (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jūlijs Krūmiņš un Elita Drāke
Jūlijs Krūmiņš un Elita Drāke Foto: Pauls Zvirbulis/TVNET GRUPA

Otrdien, 12. decembrī, uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš ar grandiozu balli nosvinēja savu 80. dzimšanas dienu. Nu tapis zināms, cik izmaksāja šīs svinības. 

Jau ziņots, ka svinības norisinājās kādā no Rīgas konferenču centriem, un uz tām pulcējās aptuveni 300 viesu. Pasākumu vadīja aktieris Andris Bulis un krievu humorists Maksims Galkins, bet ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja gan pašmāju mūziķi, piemēram, Inese Galante, Jānis Stībelis, Dināra Rudāne, gan viesi no ārzemēm - "Boney M" un "ABBA ARRIVAL". Bet "vakara nagla" bija itāļu mūziķa Al Bano uzstāšanās. 

Nu Krūmiņš izdevumam "Kas Jauns" atklāj svinību izmaksas. “Vienīgais, kam no mūziķiem maksāju es pats, bija Al Bano. Viņam samaksāju 20 000 eiro. Pārējo mākslinieku uzstāšanos man uzdāvināja draugi, vai arī viņi paši izlēma dzimšanas dienā mani muzikāli sveikt un atlīdzību par to neņēma. Rezultātā šīs svinības man izmaksāja ap 70 000 eiro. Pārējo gandrīz visu, telpu īri un mielastu ieskaitot, uzsauca draugi. Man jau iepriekš bija uzdāvinātas 200 pudeles vīna, pašam bija jānopērk tikai kartupeļi un maize," tā gaviļnieks. 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 19. decembra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu