Katrīna Gupalo aicina svētkos līksmot kopā ar viņu koncertos "Sniegballīte"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Decembra izskaņā Rīgā, Jaunpilī un Līgatnē notiks Katrīnas Gupalo Ziemassvētku koncerti “Sniegballīte”. Jaunā programma skanēs 26. decembrī Jaunpils pilī, 29. decembrī Kultūras centrā “Berģi” un 30. decembrī Līgatnes Kultūras centrā.

Sniegballītē jeb Sniegbaltītes ballītē skanēs populāras un iemīļotas dziesmas par ziemu un sniegu, Ziemassvētkiem un Jauno gadu - “Apvij rokas”, “Balts sniedziņš snieg uz skujiņām”, “Last Christmas”, “Rocking Around the Christmas Tree”, “Blue Christmas”, “All I Want for Christmas is You” un daudzas citas.

Programma veidota, lai sniegtu klausītājiem ne tikai prieku un baudu, bet arī pārsteigumus, piemēram, visiem zināmās dziesmas “Zvaniņš skan” un“ Klusa nakts” koncertos tiks izpildītas latviešu un franču valodā, bet pasaulslavenā ukraiņu tautasdziesma “Ščedriks”, kas izmantota neskaitāmās Holivudas filmās par Ziemassvētkiem, un leģendārā latīņamerikāņu kompozīcija “Feliz Navidad” skanēs oriģinālvalodās.

Sniegballītē Katrīna atskaņos arī pašas sacerētās dziesmas - radio hitus “Dur prom”, “Pupiņu zupiņa”, “Masas” un “Kamēr pret sauli kāpu”, turklāt Katrīna ne tikai dziedās un pati pavadīs sevi uz klavierēm, bet arī sadarbosies ar Latvijas spožākajiem mūzikas producentiem - Edgaru Vilcānu un Armandu Varslavānu, lai radītu piesātinātu, krāšņu un daudzveidīgu mūzikas skanējumu.

“Pirms diviem gadiem radīju savu pirmo Ziemassvētku programmu “Zvaigznes pieskāriens”, kura ātri vien kļuva ļoti mīļa gan man, gan klausītājiem. Šogad nolēmu ideju attīstīt un uzaicināju man pievienoties divus lieliskus mūziķus - Edgaru Vilcānu pie klavierēm un Armandu Varslavānu ar ģitāru.

Esmu droša, ka “Sniegballīte” sniegs visplašāko pozitīvo emociju spektru, jo atskaņosim prieka, mīlestības, jautrības un gaišuma piepildītas dziesmas, lai vakars kopā ar mums būtu patiesi neaizmirstams!

Rūpēšos arī par brīvu un vieglu atmosfēru dziesmu starplaikā, jo koncertos vienlīdz azartiski gan dziedu, gan vadu pasākumu ar jaukām un sirsnīgām sarunām, iesaistot klausītājus.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu