Vēl atklātāk, vēl dziļāk - pie skatītājiem nonāk Dž. Dž. Džilindžera seriāls "Ekstāze"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Vēl nesen kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja Dž. Dž. Džilindžera pilnmetrāžas filma “Ekstāze”, kas uzņemta pēc Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) erotiskā romāna motīviem. Jau no 21. decembra Go3 televīzijā seriāla “Ekstāze” pirmā epizode, kas izcelsies ar vēl lielāku atklātību un jaunām sižeta līnijām.

Sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena – iznīcība.

Jau filmas pirmizrādē režisors Dž. Dž. Džilindžers norādīja, ka seriālu ir vērts skatīties arī tiem, kas ir redzējuši filmu, jo sešās epizodēs būs lielāka atklātība, jaunas sižeta līnijas un jauni personāži.

Foto: filmas "Ekstāze" pirmizrāde

Seriāls īpašs arī ar to, ka pirmo reizi Latvijā filmēšanas laukumā tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore Ieva Norvele, kas pasaulē jau ir ierasta prakse. Projekta veidotājiem bija ļoti svarīgi, ka saturs tiek ētiski veidots, jo tas atšķir no kaut kā vulgāra vai pornogrāfijas. Tāpat speciāli šim seriālam mākslinieks Artūrs Bērziņš radīja vairākas gleznas, kam seriāla sižetā atvēlēta nozīmīga loma.

Lomās: Linda Kalniņa, Eduards Johansons, Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu