"Man ir problēmas ar uzticēšanos cilvēkiem, bet tas nav slikti. Esmu bijusi sāpināta ļoti daudz reižu." Realitātes šovu zvaigznes Džordžijas Herisones (Georgia Harrison) dzīve tika teju sagrauta, kad viņas bijušais draugs slepus nofilmēja, kā viņi nodarbojas ar seksu, un ievietoja to internetā. Viņš nonāca cietumā, un viņa atteicās no savām tiesībām uz anonimitāti, lai palīdzētu daudzām citām līdzīgi cietušām sievietēm.

"Kas ir sliktākais, kas var notikt?" tā 2020. gada augusta svētdienas rītā sev jautāja Džordžija Herisone, kad Stīvens Bērs (Stephen Bear), kurš dzīvoja viņai pretī, uzaicināja viņu uz tēju. Viņi viens otru pazina no realitātes šovu un "ietekmeļu" aprindām. Viņa bija piedalījusies tādos raidījumos kā "The Only Way Is Essex (Towie)" un "Love Island"; viņš bija piedalījies "Shipwrecked", "Ex on the Beach" un pēc tam uzvarēja "Celebrity Big Brother". Viņi jau iepriekš bija romantiski saistīti, bet Bērs pret Herisoni nebija labi izturējies.

"Bija Covid-19 mājsēde, un es jutos ļoti vientuļa un man bija slikta pašsajūta," stāsta 28 gadus vecā Herisone. "Es zināju, ka doties pie Bēra ir slikta doma, bet es jutos vientuļa. Beigu beigās nodomāju: kas gan ir sliktākais, kas varētu notikt? Tagad mēs zinām..."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp