Izbaudi laikmetīgo mākslu pašā Vecrīgas sirdī!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: No privātā arhīva

Pirmo reizi starptautiskās mākslas izstādes ART RIGA FAIR vēsturē norisināsies ziemas sesija “ART RIGA FAIR WINTER”. Šoreiz māksla mājos blakus lielākajai galvaspilsētas eglei un īpaši izslavētajam Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam Doma laukumā, Pils ielā 23.

“ART RIGA FAIR WINTER” projekts veltīts sirsnīgajam, gaišajam Ziemassvētku laikam un Jaunā gada priekšnojautām. Piedāvājot unikālu iespēju apskatīt un iegādāties vairākus tūkstošus laikmetīgās, vizuālās mākslas darbu dažādu cenu amplitūdā.

Mākslas darbs var būt kā ilgtermiņa ieguldījums – investīcija mākslā. Māksla var būt īpaša dāvana tuviniekiem, draugiem vai pašam sev gaidāmajos svētkos.

Foto: No privātā arhīva

Tikai “ART RIGA FAIR WINTER” piedāvā iepazīties ar Latvijas mūsdienu aktuālāko savā nozarē strādājošo mākslinieku veikumiem un pie reizes, sniedz unikālu iespēju izbaudīt vēsturiskās bankas telpas, kurās ir saglabājies ēkas autentiskums un unikalitāte. Projekta organizētāji piedāvā izbaudīt īpašu atmosfēru, kurā skrupulozi atlasīti laikmetīgās mākslas darbi savijas ar sen aizmirstu, bet īpašu vietu mūsu galvaspilsētas sirdī.

Izstādē būs skatāmi darbi, kurus radījuši vairāk nekā 130 pašmāju mākslas profesionāļi.

Līdzās audekliem un glezniecības darbiem būs skatāmi arī dizaina, keramikas, tēlniecības un stikla mākslinieku darbi.

Foto: No privātā arhīva

Apmeklētājus sagaida daudzi pārsteigumi: fotografēšanās pie svētku fotogrāfa - Ziemassvētku stūrītī, muzikālie pārsteigumi no sabiedrībā zināmiem mūziķiem, Māra Subača speciālo zīmējumu diena, kā arī pats galvenais - sirsnīga svētku sajūta un iespēja iepriecināt sevi un savus mīļos ar mākslu, kas dara sirdi skaistu.

Gaidīsim apmeklētājus katru dienu līdz 6.janvārim no 11:00 līdz 21:00 Pils ielā 23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu