Pašmāju influencera Felipes Gabriela aktiera debija komēdijā nonāk izklaides milzī HBO (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Platformā HBO skatītājiem Latvijā pieejama lietuviešu filma “Importētais līgavainis” (“Imported Groom”) - asprātīga komēdija par neierasta līgavaiņa ierašanos konservatīvā ģimenē. Filmā galvenās lomas atveido lietuviešu aktrise Gabriela Martirosjana (Gabrielė Martirosian) un Latvijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes futbolists, reperis, aktieris un sociālo tīklu zvaigzne Felipe Gabriels.

Režisora Simona Aškelavičusa (Simonas Ashkelavičius) jaunākā filma “Importētais līgavainis” ir komēdija par asprātīgiem un neierastiem notikumiem ģimenē. Abiem galveno lomu atveidotājiem šī filma ir debija.

Felipe filmā atveido vienu no galvenajiem varoņiem - francūzi Fransuā, kurš ir iemīlējies skaistajā lietuvietē, kuru atveido G. Martirosjana. Lai gan viņš Latvijā ir pazīstams futbolists, dažādu reklāmu runaspersona un TV projektu dalībnieks, šāda filmēšanās pieredze viņam ir pirmā.

“Pirmo reizi piedalījos filmas uzņemšanā, tāpēc pieliku divtik lielas pūles, strādājot plecu pie pleca ar profesionāļiem. Piemēram, filmēšanas dienā es ierados jau no rīta un filmēšanas vietu atstāju gandrīz pēdējais, apmēram vienos vai divos no rīta, jo iemācīties scenāriju valodā, kuru nekad neesi apguvis, ir ļoti grūti un laikietilpīgi. Tomēr, par spīti vēlajām naktīm un pārgurumam, smaids no manas sejas nepazuda,” stāsta Gabriels.

Filmā “Importētais līgavainis” topošais vīratēvs ir pret savas meitas izvēli un cenšas atrunāt meitu no precībām. Kad vārdi nepalīdz, viņš ķeras pie citām metodēm - pēc kaimiņa ieteikuma topošās sievas ģimene nolemj iepazīstināt francūzi ar vietējām paražām. Līgavainim ir jāiziet cauri topošā vīratēva sagatavotajiem pārbaudījumiem,

“Vecākiem par pārsteigumu topošais ģimenes loceklis ir melnādains vīrietis, kurš lietuviski runā pavisam nedaudz. Šis stāsts man ir ļoti tuvs, jo pats uz savas ādas esmu to piedzīvojis divas reizes.

Ar pirmo latviešu draudzeni attiecības izjuka tieši tēva nosodījuma dēļ, kamēr mana otra mīļotā arī izbeidza komunikāciju ar savu tēvu un konflikts starp abiem notika tieši tajā laikā, kad sākām satikties. Viņa teica, ka tā ir sakritība, tomēr es tā nedomāju,” atklāj Felipe.

Komēdijā pie skatītājiem atgriezīsies labi zināmi lietuviešu aktieri, tai skaitā Mindaugs Capa (Mindaugas Capas), Vitālija Mockevičiūte (Vitalija Mockevičūtė), Inga Norkute (Inga Norkutė), Vaidots Martinaitis (Vaidotas Martinaitis), Rafails Karpis (Rafailas Karpis), Ainis Storpirštis (Ainis Storpirštis).

Filmas scenārija autori ir Augustīns Gricjus (Augustinas Gricius), Mikola Kuciks (Mykola Kutsyk), Oleksis Prihodko (Oleksii Prykhodko). Producenti - Žilvins Naujoks (Žilvinas Naujokas), Ričards Marcinkus (Ričardas Marcinkus).

Filma “Importētais līgavainis” ir pieejama straumēšanas platformā “HBO” nākamās paaudzes televīzijā “Go3”, “LMT Viedtelevīzijā” un “Tet TV+” izklaides platformās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu