Trampa sieva nav atrodama ģimenes Ziemassvētku kopbildē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa (77) sieva Melānija Trampa (53) nav iekļuvusi ģimenes publiskotajā Ziemassvētku kopbildē. 

Donalda Trampa vecākā dēla līgava vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar ģimenes foto, kur redzami bijušā ASV prezidenta bērni un viņu ģimenes locekļi, taču Melānijas šajā foto nav.

Fotogrāfijā pozē arī Trampu jaunākā atvase, septiņpadsmitgadīgais Barons Tramps.

Kā "Page Six" norāda Trampa pārstāvis, Melānija tobrīd gādājusi par ģimenes lietām, proti, viņa tobrīd atradusies līdzās mammai Amālijai Knavs, kura atrodas slimnīcā.

Melānija plānojot vairāk iziet sabiedrībā, lai atbalstītu sava vīra centienus tikt pārvēlētam par prezidentu 2024. gadā.

"Tramps un viņa ģimene ir tik droši, ka viņš atkal kļūs par prezidentu, ka viņš ir panācis vienošanos ar [sievu] Melāniju [Trampu] par augstākā līmeņa diplomātisko uzstāšanos 2024. gadā," tā avots.

Ziņots, ka Melānija nesen parādījās kopā ar citām bijušajām ASV pirmajām lēdijām Rozalinas Kārteres bērēs. "Viņa jūtas pārliecinātāka par sevi - gan kā sava vīra pārstāve, gan pati kā diplomātiska persona pēc pozitīvās uzņemšanas Kārteres bērēs.”

Jau ziņots, ka Kolorādo štata Augstākā tiesa 19. decembrī nolēma, ka bijušais ASV prezidents Donalds Tramps nevar balotēties prezidenta vēlēšanu priekšvēlēšanās šajā štatā, jo ir iesaistīts viņa piekritēju uzbrukumā ASV Kapitolijam 2021. gada 6. janvārī.

Savukārt ASV Mičiganas Augstākā tiesa 27. decembrī noraidīja centienus liegt Trampam nākamgad kandidēt pavalsts priekšvēlēšanās, kā to, ņemot vērā Trampa saistību ar 2021. gada Kapitolija nekārtībām, prasīja eksprezidenta oponenti.

Kā zināms, 2024. gada ASV prezidenta vēlēšanas būs 60. ASV prezidenta vēlēšanas, kas notiks 2024. gada 5. novembrī.  

2020. gadā par ASV prezidentu tika ievēlēts demokrāts Džo Baidens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu