"Snīpjus augšā, soļojam tālāk!" Lelde Ceriņa dziļdomīgi izsakās par aizvadīto gadu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lelde Ceriņa
Lelde Ceriņa Foto: Zane Bitere/LETA

TV personība Lelde Ceriņa pēc vīra Aivja Ceriņa paziņojuma, ka izjukusi abu laulība, sociālajos tīklos dalījusies ar savu atskatu uz pagājušo gadu. 

Ceriņa vietnē "Instagram" dalījusies ar video, kur apkopojusi 2023. gada spilgtākās atmiņas. Pie video rullīša viņa pievienojusi visai dziļdomīgu ierakstu:

"| 2023 | mācībstundas ir saņemtas. krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet rezumējot gadu ir daudz par ko pateikties. snīpjus augšā, soļojam tālāk!"

Jau ziņots, ka gada pēdējā dienā TV personība un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš savos sociālajos tīklos paziņoja, ka izjukusi viņu laulība.

"Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls - gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu. Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu. Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā," teikts Ceriņa ierakstā vietnē "Facebook".

Kā zināms, Ceriņi pēc vairāku gadu draudzības apprecējās 2018. gada maijā. Pāris kļuva par vecākiem meitai Adelei 2019. gada nogalē, bet 2021. gada vasarā - dēlam Francim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu