"Būs vai nebūs" skandalozais dalībnieks Deivids komentē savu rīcību šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Go3 šova “Būs vai nebūs” skatītāju vidū lielāko sašutumu izsauca 23 gadus vecā liepājnieka Deivida izdarības, ko daudzi uztvēra kā seksuālu uzmākšanos meitenēm. “Būs vai nebūs” noslēdzošajā sērijā liepājnieks komentē savu rīcību.

Vaicāts, kādas ir viņa sajūtas pēc šova, Deivids atbild:

"Bišķi ir neērti, kauns par to, varbūt bišk par daudz pāršāvu pār strīpu, ka meitenēm pa to dupsi devu vaļā. Bet es pieļauju iespēju, ka alkohols traucēja..."

Arī dalībniece Ginta, ar kuru viņam bija sekss kameru priekšā, sacīja, ka Deivids šova laikā bijis pārāk uzstājīgs. Abu pirmo kopīgo vakaru gan viņa nožēlo. "Es pati tur kaut ko, bet nākamajā rītā to nožēloju. Tāpēc es arī izvēlējos Mārci nākamajā dienā."

Jau ziņots, ka šova “Būs vai nebūs” otrajā sezonā uzvaras laurus plūca Ļuba. 

Šovā jauni, drosmīgi un atklāti jaunieši satikās atpūtas mājā, lai kārtīgi paballētos un, iespējams, atrastu sev otru pusīti. Piedzīvojumu sāka piecas meitenes un trīs puiši, kuri dažādos uzdevumos, izaicinājumos un aktivitātēs sāka iepazīties un ļauties cits cita kompānijai. Šovu atstāja dalībnieki, kam neizdevās atrast pāri, taču par svaigām intrigām parūpējās jauni dalībnieki.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu