Kanje Vests jau atkal publiski palepojas ar jauno sievu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests sociālajos tīklos jau atkal publiski dalījies ar savas jaunās sievas Bjankas Censori fotogrāfijām, šoreiz novēlot viņai daudz laimes dzimšanas dienā. 

Vests 6. janvārī publiski apsveica savu mīļoto 29. dzimšanas dienā. "Daudz laimes dzimšanas dienā, visskaistākā, nešpetnākā, jautrākā, ikoniskā mūza! Iedvesmojoša, talantīga māksliniece ar maģistra grādu arhitektūrā un 140 IQ līmeni. Mīloša un līdzās katru dienu, kad puspasaule man uzgrieza muguru. Vislieliskākā pamāte mūsu bērniem. Es tevi ļoti mīlu, paldies, ka dali savu dzīvi ir mani!" raksta Vests.

Kā zināms, abi apprecējās 2022. gada decembrī.

Nav zināms, cik ilgu laiku abus vieno romantiskas attiecības, bet Censori pievienojās Vesta uzņēmumam "Yeezy" 2020. gada novembrī.

Ļaudis komentāros gan norādījuši uz Censori līdzību ar Vesta bijušo sievu Kimu Kardašjanu.

Vests un Kardašjana, kuri apprecējās 2014. gadā un ir vecāki četriem bērniem, izšķīrās 2022. gada sākumā. Runas par abu laulības krīzi izskanēja pēc Vesta kandidēšanas uz ASV prezidenta amatu 2020. gada izskaņā. Kardašjana vēlāk atklāja, ka šķiršanās iemesls esot bijusi Vesta personība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu