Krievijas reperim pēc "plikās ballītes" apmeklēšanas izsniegta militārā pavēste (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušā gada izskaņā plašu ažiotāžu izraisīja TV personības Nastjas Ivļejevas rīkotā ballīte, kuras dreskods bija "gandrīz kaili" un kuru apmeklēja virkne Krievijas šovbiznesa spīdekļu. Viens no apmeklētājiem nu iesaukts karadienestā.

Kā vēsta "NEXTA", Krievijas reperis Vacio (īstajā vārda Nikolajs Mihailovičs Vasiļjevs), kurš uz skandalozo ballīti ieradās, piesedzies ar zeķi, tika izsaukts uz Krievijas Federācijas Rekrutēšanas un atlases centru.

Repera advokāti sacīja, ka pēc tam, kad Vasiļjevs pirmās 15 dienas pavadīja īpašā aizturēšanas centrā, viņš tika nogādāts Rekrutēšanas un atlases centrā, kur viņam tika izsniegta militārā pavēste.

Reperim tajā jāierodas 9. janvārī.

Jau ziņots, ka blogere un TV raidījumu vadītāja Nastja Ivļejeva (Настя Ивлеева) 20. decembrī Maskavas klubā “Мутабор” sarīkoja ballīti, kuras dreskods bija “almost naked” (lat. “gandrīz kaili”). Pasākumu apmeklēja Filips Kirkorovs (Филипп Киркоров), Ksenija Sobčaka (Ксения Собчак), Lolita Miļavska (Лолита Милявская), Dima Bilans (Дима Билан), Džigans (Джиган), kā arī citi viesi. 

Pēc tās Krievijas valdību atbalstošie aktīvisti paziņoja, ka vērsīsies Krievijas Federācijas Ģenerālprokuratūrā saistībā ar notikušo.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu