Brazīlietis Felipe atklāj, cik saņēmis par filmēšanos HBO straumētajā filmā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā dzīvojošais influenceris brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs nofilmējies lietuviešu komēdijā "Importētais līgavainis" (Imported Groom), kas ir pieejama straumēšanas platformā “HBO”. Sarunā ar "Kas Jauns" viņš pastāsta par savu pieredzi un atklāj savu honorāru.

Felipe atklāj, ka filma tapusi pusotra mēneša laikā un uzņemta Lietuvas galvaspilsētā Viļņā pirms diviem gadiem. "Man bija pārsteigums, kad man uzrakstīja filmas producenti un aicināja filmēties. Tā kā man tobrīd bija daudz darba, sākumā pat viņiem neatbildēju. Es nezināju, ka man tiek piedāvāta galvenā loma, padomāju, ka būšu tikai kādā epizodē, kādā kadrā.

Taču, kad man tika uzrakstīts aptuvenais honorārs, nodomāju – oho, tā nebūs kāda maziņa, vienkārša loma, bet gan kaut kas nopietns," atklāj Felipa.

Viņš norāda, ka Felipe atklāj, ka honorārs nav bijis lielāks par 10 000 eiro. "Katru dienu mācījos lietuviešu valodu, lai dabūtu galveno lomu," tā Felipe.

Pēc kino debijas viņš saņēmis piedāvājumu filmēties kādā amerikāņu filmā, taču viņiem neesot paticis viņa angļu valodas akcents. "Tāpēc tagad jāfokusējas uz angļu un spāņu valodas izkopšanu," skaidro Felipe. 

Jau ziņots, ka platformā HBO skatītājiem Latvijā pieejama lietuviešu filma “Importētais līgavainis” (“Imported Groom”) - asprātīga komēdija par neierasta līgavaiņa ierašanos konservatīvā ģimenē. Filmā galvenās lomas atveido lietuviešu aktrise Gabriela Martirosjana (Gabrielė Martirosian) un Latvijā dzīvojošais brazīliešu izcelsmes futbolists, reperis, aktieris un sociālo tīklu zvaigzne Felipe Gabriels.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 9. janvāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu