"Kādam iedzēla netikšana..." Miks Dukurs pēc neveiksmes "Supernovā" publisko savdabīgu ierakstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Miks Dukurs, kurš ar dziesmu "Eternity" cierēja tikt uz Eirovīzijas nacionālo atlasi, pēc neiekļūšanas labāko piecpadsmitniekā publiskojis dzēlīgu ierakstu, ko pamanījuši ļaudis sociālajos tīklos. 

Dukurs vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos ievietojis ierakstu: "Šī ir dziesma, kuru šogad nedzirdēsim jauno talantu konkursā "Supernova". Kurš, starp citu, tiek rīkots par JŪSU, nodokļu maksātāju naudu." Mūziķis klāt pievienojis mirkļbirku #latvijavar.

Šo pamanījuši soctīklu lietotāji, vietnē "X" (Twitter), rakstot: "O, kādam iedzēla netikšana." Šo ierakstu komentējuši vairāki citi ļaudis, norādot neizpratni, kāpēc Dukurs tā rīkojies.

Jau ziņots, ka dalībai LTV dziesmu konkursa “Supernova” pusfinālā žūrija izvēlējusies 15 māksliniekus, kuri 3. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iekļūšanu finālā. Konkursa 10 finālistus, kas par uzvarētāja titulu sacentīsies 10. februārī, noteiks žūrija un skatītāji. 

Kopumā tika iesniegtas 108 dziesmas.

Kurš vēl no ilggadējiem dalībniekiem neiekļuva "Supernovas" pusfinālā un pēc kādiem kritērijiem žūrija vērtēja dziesmas, lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu