Lelde Ceriņa publisko pirmo ierakstu saistībā ar šķiršanos (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lelde Ceriņa
Lelde Ceriņa Foto: Zane Bitere/LETA

TV personība un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa sociālajos tīklos dalījusies ar pirmo ierakstu, kur izsakās par šķiršanos no vīra un bērnu tēva Aivja Ceriņa. 

Atgādinām, ka tieši Aivis bija tas, kurš paziņoja par abu šķiršanos 2023. gada pēdējā dienā. 

Nu Lelde sava "Instagram" konta īsajos stāstiņos dalījusies ar paziņojumu, kurā teikts: "Man pašai šķiet, ka viss ir pateikts, bet pēc jūsu vēstulēm noprotu, ka tiek gaidīta vēl kāda reakcija. Paziņojums, ko publicēja Aivis, bija savstarpēji saskaņots. Cienījamie mediju kolēģi, kuri jau tirdīja mūs pirms šīs ziņas, un visi žurnāli, kuri šobrīd aicina uz vāka intervijām, - nekādas drāmas nebūs.

Lai gan esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos.

Centieni radīt ap šo sensāciju var izpalikt. Divpadsmit gadi kopā ir ilgs laiks, ļaujiet kaut nedaudz sadzīt. Mēs turpinām būs vislabākie vecāki saviem bērniem, beznosacījuma mīlestība ir ieguvusi vēl dziļāku jēgu, un tas arī šobrīd ir galvenais. P.S. Paldies ikvienam par siltajām vēstulēm, tas ļoti stiprina!" 

Atgādinām, ka īsi pirms Jaunā gada Aivis publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka ir laulībā pārkāpis dotos solījumus.

Noslēdzoties 2023. gadam, Lelde soctīklos publiskoja video, kurā atskatījās uz piedzīvoto. Viņa arī pieminēja saņemtās mācībstundas, kuras bijušas krietni smagākas, nekā būtu gribējies.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu