"Neesmu ideālā sieva, bet cenšos." Duļevska atklāti par laulības dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personība Jana Duļevska intervijā žurnālam "Ieva" pastāstīja par laulības dzīvi ar vīru, bijušo hokejistu, tagad hokeja treneri Rodrigo Laviņu.

Kā zināms, abi drīzumā atzīmēs sudrabkāzas. "Jā, 25 gadi! Vajadzētu pārsteiguma ballīti noorganizēt! (Smiekli.) Ja nopietni, uzskatu, ka sieviete ir tā, kas veido noskaņu, svētkus, uztur draudzības starp ģimenēm. Zinu dažus vīriešus, kas tā dara, bet tas ir retums. Ģimene man ir ļoti svarīga, tas, ka atnākam mājās, izstāstām, kas noticis... Cik pudu sāls apēsts! Attiecībās ļoti svarīgi spēt palūgt piedošanu. Agrāk to izdarīt man bija ļoti grūti, tikai pēdējā laikā kļuvis vienkārši.

Un vēl ir mirklis, kad jāprot redzēt un sajust, ka katrs sāk peldēt savā virzienā, - mēs attīstāmies, augam, var rasties dažādas intereses, vīzija pa to, kā gribētos dzīvot. Ir bīstami, ja tas sāk atšķirties, un tad ļoti svarīgi atrast kopsaucēju, lai atkal sietu kopā."

Duļevska publiski nav slēpusi to, ka abi mēdz pastrīdēties. "Manuprāt, tas ir pilnīgi normāli. Bet tāpēc arī negribu kopā pozicionēties sociālajos tīklos, jo tad jābūt godīgam - ja liec uķi puķi bildi, tad nākamreiz vajag likt arī tādu bildi, kur strīdaties. Neizliekos, ka negadās pa strīdam. Ne jau kas nopietns, kādas sadzīviskas lietas, nu muļķības pārsvarā. Man, piemēram, nepatīk, ja pamostos un, ieejot virtuvē, redzu, ka atstāts karalauks. Tad jau arī, redzot mani, ātri laižas prom...

Es arī esmu vainīga pie daudziem strīdiem - nesavaldos, pasaku, ko nevajadzētu teikt, esmu neiecietīga. Neesmu ideālā sieva, bet cenšos.

Es esmu zelta gabaliņš un vienlaikus arī neesmu. Rodis ir tāds - ko runā, to arī dara. Cepuri nost, viņš ir darītājs, to varēju nojaust jau attiecību sākumā. Man tas ir ļoti svarīgi. Skaisti vārdi bez darīšanas nestrādā. Ir nianses, ko esmu mēģinājusi izskaust, ne vienmēr sanācis (smiekli), bet mēs viens otru ietekmējam. Viņš arī mani ir ļoti mainījis. Varbūt es būtu izlepusi un izlaista dāma, bet viņš mani ir nolicis pie vietas.

Kā zināms, abi iepazinās jau skolas laikā. Duļevska ar Rodrigo Laviņu mija gredzenus 2002. gadā. Pāris audzina divus dēlus - Martinu un Niklāvu.

Pilnu interviju lasiet izdevuma "Ieva" 10. janvāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu