Sākusies pasākumu pieteikšana desmitajam sarunu festivālam "Lampa"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ikviens interesents no šodienas līdz 29.februārim ir aicināts pieteikt savu pasākumu sarunu festivālā "Lampa", kas notiks Cēsīs no 5. jūlija līdz 6. jūlijam, informē festivāla pārstāve Egita Prāma. 

Aizvadīto deviņu gadu laikā sarunu festivāls "Lampa" ir pulcējis vairāk nekā 100 000 apmeklētāju un sniedzis iespēju aptuveni 6300 dalībniekiem, pārstāvot nevalstiskās organizācijas, valsts institūcijas, uzņēmumus, plašsaziņas līdzekļus un politiskās partijas, radīt vairāk nekā 2000 pasākumu, kas aktualizējuši diskusijas par sabiedrībai svarīgiem jautājumiem.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aicinot pieteikt savu pasākumu desmitajam festivālam, tā rīkotāji arī atgādina, ka

ir trīs iespējas, kā kļūt par "Lampas" pasākuma rīkotāju: organizējot divu dienu pasākumu programmu, divu dienu aktivitāti vai vienu pasākumu uz festivāla nodrošinātajām skatuvēm, un katrs var izvēlēties sev atbilstošāko dalības formu.

Arī šogad festivāla apmeklējums būs bez maksas, bet tā izmaksas pamatā tiks segtas no grantiem, ziedojumiem un pasākumu rīkotāju līdzmaksājumiem. Līdzmaksājuma apmērs ir atkarīgs no izvēlētās dalības formas. Vienlaikus ikvienam potenciālā pasākuma rīkotājam ir iespēja pretendēt uz bezmaksas dalību desmitajā "Lampā".

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Fonds atvērtai sabiedrībai "Dots" piedāvā ierobežotu skaitu vietu bezmaksas dalībai indivīdiem, biedrībām, nodibinājumiem un sociālajiem uzņēmumiem.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Savukārt "British Council" pārstāvniecība Latvijā Reģionu skatuvē piedāvā bezmaksas dalību organizācijām un iedzīvotājiem, kuru pamata darbības vai dzīves vieta ir ārpus Rīgas un kuru pasākumu tēma pievēršas vietējām kopienām būtiskām norisēm un jautājumiem Latvijas reģionos.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Swedbank" piedāvā bezmaksas dalību Ilgtspējas skatuvē indivīdiem un organizācijām, kuru pasākumi ir saistīti ar vides un klimata jautājumiem, kā arī sociālo ilgtspēju un labas pārvaldības principiem.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Informācija par pasākumu pieteikšanas kārtību un festivāla norisi pieejama festivāla tīmekļvietnē. Plašāku informāciju un atbildes uz aktuālajiem jautājumiem par dalību festivālā pasākumu rīkotāji varēs saņemt vebinārā "Pasākumu rīkošana "Lampā" 2024: viss, kas tev jāzina", kas notiks 1. februārī plkst. 16:30 festivāla sociālā tīkla "Facebook" lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu