"Dzelzs vilks" atklāj, kurš aizvieto bundzinieku Mārci Judzi (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Dzelzs vilks"
Grupa "Dzelzs vilks" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc skandāla, kad grupas "Dzelzs vilks" bundzinieka Mārča Judža bijusī sieva Rūta publiskoja neglaimojošu informāciju par abu kopdzīvi, mūziķis uz visiem laikiem atvadījās no grupas. Kā izrādās, viņa vietā stājies jau cits mūziķis.

Jau Vecgada vakara koncertā Latvijas 1. rokkafejnīcā ar grupu "Dzelzs vilks" uzstājās bundzinieks Artis Orubs. 

Juris Kaukulis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja, ka pagaidām, kamēr nav galīgas skaidrības, kā attīstīsies Judža ģimenes drāma, grupā nekādi oficiāli lēmumi par jauna bundzinieka piesaisti netiks pieņemti. Sadarbība ar Arti sarunāta līdz pavasarim.

Atgādinām, ka pērn vasarā kļuva zināms, ka izjukusi ilggadējā grupas "Dzelzs vilks" bundzinieka Mārča Judža laulība ar trīs bērnu māti Rūtu Judzi. Abi nedzīvo kopā kopš 2022. gada nogales, un Judzis sācis jaunas attiecības. Toreiz Judzis plašāk nekomentēja šķiršanās iemeslus, taču norādīja, ka laulības izjukšanā nav vainojama trešā puse.

Taču 2023. gada decembrī plašu ažiotāžu izraisīja Rūtas Judzes ieraksts sociālajos tīklos, kur viņa apgalvo, ka Mārcis attiecību laikā bijis vardarbīgs un nu tiesas ceļā atņēmis bērnus.

Pēc atklātā vēstījuma reaģēja arī Judzis, noliedzot visas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Rūta melo.

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. Neilgi pēc tam pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas.

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 16. janvāra numurā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu