Rebela Vilsone komentē sava ķermeņa izmaiņas un pieņemšanos svarā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone, kura 2020. gada sākumā sāka ceļu uz sevis labāko versiju, nu atzīst, ka piedzīvojusi izmaiņas, kas liek viņai justies slikti. 

"Instagram" viņa atklāti raksta: "Ņemot vērā lielo stresu, esmu pieņēmusies svarā par 14 kg (30 mārciņas). Tas liek man justies slikti par sevi… Tam tā nevajadzētu būt, bet tā ir. Es patiešām lepojos ar darbu, ko daru pie jaunajām filmām un savas autobiogrāfijas, bet šajā visā es esmu zaudējusi uzmanību savam veselīgajam dzīvesveidam. Vai kāds cits piedzīvo to pašu?"

Aktrise arī pauž pateicību visiem par atbalstu.

Vilsone jau iepriekš atklājusi, ka vienmēr cīnījusies ar lieko svaru. 

Kā zināms, Vilsone ir attiecībās ar Latvijas modes dizaineri Ramonu Agrumu. Abas pērn saderinājās. Savukārt 2022. gadā Vilsone kļuva par māmiņu.

Vilsone "iznāca no skapja" 2022. gada jūnijā, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos: "Es domāju, ka meklēju Disneja princi, bet varbūt man visu šo laiku vajadzēja Disneja princesi." Viņa ierakstu papildināja ar mirkļbirku "mīlestība ir mīlestība"."

Aktrise intervijā podkāstam "Life Uncut" atklāja, ka mīļotās ģimene nelabprāt atbalsta dāmu romantiskās attiecības.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu