Ieva Florence-Vīksne par šķirtā Ceriņu pāra soctīkliem: "Ticēju viņu mīlestībai" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktrise un influencere Ieva Florence-Vīksne, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera raidījumā "Dž. Spot", runāja par dzīvi sociālajos tīklos.

Aktrisei ir vairāk nekā 64 tūkstoši sekotāju vietnē "Instagram". Viņa apzinās, ka tas ir daudz. "Jā, tas ir fenomens, es par to patiesībā tikai ik pa laikam aizdomājos." Ievai digitālā satura veidošana ir hobijs, tur viņa var radoši izpausties. "Tur ir mana pasaule. Tur ir mana iedvesma, dzīvē man ir daudz tumšo krāsu." Viņa uzskata, ka dažreiz vajag rādīt arī to, kas ir ne tik labs, bet reizēm tam nav nozīmes un nepieciešamības, jo tā paliek tikai pasūdzēšanās lielākam cilvēku pulkam.

Džilindžers sarunā pieminēja visiem labi zināmo Ceriņu pāri, kas, viņa vārdiem sakot, tieši soctīklos daudzu gadu garumā publiskoja iedvesmojošu realitāti. Kā zināms, nesen Ceriņu pāris paziņoja par šķiršanos. Šī šķiršanās likusi Džilindžeram apdomāties par to, ko cilvēki publisko soctīklos un cik tas ir patiesi.

"Tas arī mani šokēja," piebiedrojās Ieva. "Man primāri nav ielikt bildi, kas runā par skaistām attiecībām, ja tā nav." Ieva piemin, ka viņas publicētais ne vienmēr ir tikai par labo, viņas mērķis ir likt aizdomāties sabiedrībai par dažādām tēmām.

Kas attiecas uz jau pieminēto Ceriņu pāri, Ievai ir viedoklis par izpušķoto attiecību modeli, kāds tika rādīts: "Es domāju, ka nevajag tā darīt. Es izlasīju Aivja ziņu un biju ļoti nepatīkami pārsteigta, jo ticēju viņu mīlestībai. Bet jautājums ir – ja tu zināji, ka to dari vai nāksi klajā ar tādu informāciju, vai nebūtu okei, ja tu kādu laiku, piemēram, pirms tam neliec tās skaistās fotogrāfijas? Šie piemēri parāda, ka jebkurš cits pāris, kuram, piemēram, viss ir kārtībā, cilvēki sāks domāt – viņiem nav patiesībā tā."

Ieva uzskata: ja arī kaut kas ir pamainījies, nav vajadzības turpināt mākslīgi apkārtējiem radīt sajūtu, ka viss ir pa vecam. 

Atgādinām, ka īsi pirms Jaunā gada Aivis publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka ir laulībā pārkāpis dotos solījumus.

Noslēdzoties 2023. gadam, Lelde soctīklos publiskoja video, kurā atskatījās uz piedzīvoto. Viņa arī pieminēja saņemtās mācībstundas, kuras bijušas krietni smagākas, nekā būtu gribējies.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu