Edavārdi kopīgi ar tiktokeri un mūziķi Atvaru izdod jaunu dziesmu “Ar dievu”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Reperis Edavārdi un mūziķe Atvara piedāvā uzsākt gadu ar optimistisku un vieglu skaņdarbu “Ar dievu”. Dziesma lieliski skanēs gan dzimšanas dienu ballītēs, gan kapusvētkos, jo tajā tiek svinēta visa sliktā aiziešana nebūtībā. Skaņdarbs ir tapis sadarbībā ar producentu JJ Lush un dziedātāju Madaru Gaili “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometnē 2021. gadā.

Par jauno veikumu stāsta Edavārdi: “Dziesma tapa ar domu radīt kaut ko ar ļoti vieglu skanējumu, bet mazliet smagāku saturu. Nāve nav tas vieglākais temats, taču šajā dziesmā es gribēju vērst uzmanību uz to brīdi, kad beigas ir priecīgs notikums. Mūsu dzīvēs ir daudz lietu, kurām jāpieliek punkts. Kad tas beidzot notiks, visiem būs iemesls atvērt šampanieti un dziedāt: “Tas viss ir miris!”" 

Sadarbība ar dziedātāju un dziesmu rakstnieci Atvaru, kura plašāk pazīstama no sociālo mediju platformas Tik Tok, izveidojusies pateicoties “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas nometnei 2021. gadā.

“Šī dziesma, manuprāt, bija viens no spēcīgākajiem tā gada veikumiem un uzzinot, ka ir atbrīvojusies vieta vokālistam, es nedomājot sazinājos ar dziesmas vaininiekiem. Lai arī mēs ar Edavārdiem bijām dažādās komandās, mums jau nometnē satiekoties bija interesanti papļāpāt. Un ar JJ Lush jau divus kopīgus darbus esam sastrādājuši. Šis viss tā dabīgi salikās kopā,” atzīst Atvara.

Edavārdi ir reperis no Rīgas, kurš ir aktīvs Latvijas scēnā jau vairāk kā 10 gadus. Izdevis kopumā astoņus albumus un EP, kā arī piedalījies sadarbības projektos ar “KRATA”, “Very Cool People”, “Riekstu Armiju”, “Nova Koma” un “Visas Taisnības”. 2024. gadā Edavārdi plāno jauna solo albuma izdošanu.

Atvara komponē dziesmas citiem mūziķiem, bet nu ir atsākusi arī dziedāt pašas rakstīto materiālu. Ir izdevusi divus singlus “pāris reizītes” un “piepumpētas”, kas plašāku atpazīstamību ieguva Tik Tok platformā, kur pati arī aktīvi darbojas. Mūziķe ir sajūsmā, ka šogad divas no viņas sarakstītajām dziesmām ir iekļuvušas Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē “Supernova” un cītīgi strādā, lai 2024. gadā izdotu debijas albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu