Olga Dreģe atklāj savus paņēmienus rīta un dzīves možumam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Viesojoties “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, Dailes teātra aktrise un neskaitāmu kino lomu zvaigzne Olga Dreģe pastāsta, kādi ir viņas paņēmieni dzīves možumam. Tāpat Dreģe atklāj, kura no pēdējo laiku jaunākajām pašmāju filmām un tajā spēlējošie aktieri devuši viņai drosmi turpināt atrasties radošā ierindā.

Taujāta par to, vai varētu iedot tādu kā ceļa karti ikvienam, kā nepazaudēt sevī dzīvesprieku un nodzīvot spilgtu, bagātu un priecīgu mūžu, raidījuma vadītājai Inesei Vaikulei Dreģe stāsta: “Tā ir tāda profesija. It kā no vienas puses tā ir nežēlīga, jo cilvēks tajā ieplūst un pazūd, un viņam nav personiskās dzīves, bet citiem tas, ko tu vari dot, tas ir svētīgi – tas ir ļoti, ļoti svētīgi.”

Savukārt uz jautājumu par to, ko aktrise dara no rīta mostoties, lai vienmēr būtu moža, Dreģe atkal atsaucas uz savu profesiju, tomēr viņai ir arī citi paņēmieni. “Bez šaubām man ir savi vingrinājumi, kurus es joprojām izpildu un savi treniņi,

un es ļoti daudz staigāju.

Man jau jāsaprot, ka tas mūžs jau var kurā katrā brīdī.. mēs jau esam aizejošā tagadne, kā kritiķi to saka,” teic Dreģe, “Ikviens mūžs var aprauties jebkurā mirklī.”

Viņa piemin, ka filma “Pastkarte no Romas” ar Jāni Jarānu un Indru Burkovsku galvenajās lomās aktrisei ļoti patikusi un pārsteigusi. “Es saprotu, ka vēl varētu uztaisīt izrādi par diviem veciem cilvēkiem, bet filmu par diviem..” teic Dreģe, kuru īpaši pārsteidzis kolēģis Jarāns, “Es biju sajūsmā, un tas man deva arī tādu drosmi vēl būt, atrasties radošā ierindā.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu