Iecienītajam klubu mūzikas singlam “Riga Nights” iznācis jauns pārlikums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Latvijas dīdžeja [Ex] da Bass viena no visu laiku zināmākajām un starptautiski atzītākajām dziesmām ir singls “Riga Nights”. Jau 2009. gadā, kad iznāca šīs dziesmas oriģinālversija, tā izraisīja plašu rezonansi ne tikai Latvijā, bet arī ārpus valsts robežām. Dziesmas videoklipu demonstrēja tādi tā laika mūzikas televīzijas smagsvari kā MTV, VIVA, Muz-TV, Pirmais Baltijas mūzikas kanāls un citi.

Ir sācies 2024. gads, un [Ex] da Bass, ar lielu gandarījumu par paveikto, stāsta par šī patriotiskā Latvijas klubu hita pārlikumu, kas nupat iznācis ierakstu kompānijas Day Dose Of House paspārnē.

[Ex] da Bass skaidro: “"Riga Nights” oriģināls iznāca pirms 15 gadiem. Jau tolaik tas bija pierādījums tam, ka pasaules klases deju mūzika top arī tepat, Latvijā. Pēc septiņiem gadiem izdevām jaudīgo 2016. gada versiju. Tā kā skaitlis 7 vairāk vai mazāk ir veiksmīgs – 2023. gadā nolēmu, ka, ievērojot tradīciju, vajadzētu vēl vienu dziesmas pārlikumu.

Visticamāk, tas būs pēdējais šī leģendārā Latvijas klubu hita sāgā. Kāpēc singlu neizlaidām 2023. gada izskaņā? Dziesma bija gatava, bet radās nelieli sarežģījumi, turklāt mēs neesam Meraija Kerija vai kāds cits no Ziemassvētku dziesmu grandiem, ar kuriem apzināti gribētos cīnīties par vietu radio pleilistēs svētku laikā un gada izskaņā.

Janvāris likās piemērotāks, tādēļ, dāmas un kungi – sagaidiet “Riga Nights 2024”! Dziesmu, kas tapusi piedaloties uzreiz diviem vokālistiem – britu dziedātājam Īenam Brīrlijam (Ian Brearley), kurš ir dzirdams visās “Riga Nights” versijās, kā arī talantīgajai vokālistei Sidnijai Džo Džeksonei (Sydney Jo Jackson), kura ir nominēta balvai “FHM 2023 Awards” kategorijā “Best Vocalist”.”

Foto: Publicitātes foto

Jaunais hita pārlikums “Riga Nights 2024” klausāms visās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu