"Man ir apnicis klusēt." Miglāne publiski risina izjukušās ģimenes ķildas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne publiski apgalvo, ka bijušais vīrs neiesaistoties abu kopīgā dēla audzināšanā. 

"Man ir apnicis klusēt un būt tik labai," atklāj Miglāne.

Jau ziņots, ka dziedātāja par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa Sondora paziņoja 2022. gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka viņš bijis dziedātājai neuzticīgs. 

Nu influencere žurnālam "Privātā Dzīve" norāda, ka, šķirot laulību, abi vienojāšies, ka tēvs bērnu var satikt jebkurā brīdī. Vienīgais - Adriana nav vēlējusies, lai bērns tiek ņemts viņam līdzi uz ārzemēm. 

Satikšanās brīži gan izvērtušies sarežģīti. Adriana apgalvo, ka no bijušā vīra piedzīvojusi šantāžu par to, uz kurieni tobrīd plāno doties.

Adriana saka, ka ir no attiecībām brīva. Savukārt viņas bijušais vīrs esot jaunās attiecībās. "Viņa jaunajai draudzenei ir bērniņš. Viņš apmaksā biļetes un aicina ciemos pie sevis, kamēr par savu dēlu jau gandrīz mēnesi nav pajautājis, kā viņam klājas," tā Miglāne.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 23. janvāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu