FOTO 360TV ar jautru ballīti nosvin jauno pavasara sezonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kanāls 360TV atver savas mājas durvis un šajā pavasara sezonā skatītājiem piedāvās krāšņas emocijas, jaunas satikšanās un pārsteidzošus jaunumus, priecējot ikvienu ar pašmāju radītu saturu darbadienu vakaros. 23. janvāra vakarā, slavenības, raidījumu producenti un kanāla pārstāvji pulcējās, lai atskatītos uz paveikto un iepazīstinātu mediju pārstāvjus ar jaunāko saturu.

Uz karstāko šī gada mājas ballīti bija ieradies liels skaits sabiedrībā zināmu cilvēku, lai svinētu kopā piedzīvoto un plašākai publikai pavēstītu par kanāla jaunumiem. Viens no gaidītākajiem pašmāju seriāliem “No naida līdz mīlestībai” jau no 5. februāra būs pieejams 360TV skatītājiem, ļaujot atvilkt elpu darbadienu vakaros un iegrimt kaislību virpuļos. Seriālā filmējās kupls aktieru pulks -

Kristīne Nevarauska-Atkočūne, Intars Rešetins-Pētersons, Andris Bulis, Lelde Dreimane, Māra Mennika, Jānis Āmanis, Anta Aizupe, Elīna Vāne, Imants Strads un vēl daudzi citi.

Ballītes laikā Lelde Dreimane atklāja, ka seriāla filmēšanās procesā bija salauzusi kāju, kuru pamanījusi tikai pēc vairākiem mēnešiem. Skatītājiem būs interesanti vērot, kurā sērijā notiek liktenīgais skrējiens, kura laikā aktrise guva traumu.

Turpinot ballīti, viesiem bija iespēja iepazīties ar jaunās sezonas “Ģimene burkā” dalībniekiem, kuri dalījās savās emocijās par pirmajām filmēšanām. Jau par ikdienas ieradumu kļuvis informatīvi izklaidējošais raidījums “360TV Ziņneši”, kuri šajā sezonā, rūpējoties par savējiem, meklēs atbildes, kas rūp ikvienam Latvijas iedzīvotājam. Bet par kopā būšanas dzīslas uzturēšanu un savējo ballīti, no 12. februāra, darbadienu vakaros parūpēsies šovs “Vakariņš ar savējiem”. Visa vakara garumā par mājas ballītes atmosfēru rūpējās pasākumu vadītājs un jaunais “Vakariņš ar savējiem” nama tēvs Nauris Brikmanis, kas vakara garumā bija sarūpējis izklaidējošas ballītes spēles, ļaujot ikvienam sajusties kā savējam!

Šis pavasaris kanālam ir īpaši nozīmīgs, jo

pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē pirmizrādi piedzīvos pašu radīts attiecību šovs “Mīlas nometne”,

kurā vairāki pāri, kopā ar mīlas ekspertiem, Arturu Šulcu un Ainu Poišu, saulainajā Gruzijā, caur pārbaudījumu prizmu, centīsies atjaunot dzirksteli attiecībās, vienam otru ieraudzīt un atcerēties par romantiku arī tad, kad rozā brilles jau sen ir nokritušas. Filmēšanas process ir bijis spraigs, jo otrajā dienā starp vienu no pāriem izcelsies pamatīgs strīds, kas šokēs pārējos, atklājot pagātnes sānsoli, kas tika noklusēts. Bet īpaši karstas un ekskluzīvas sērijas varēs skatīties izklaides platformā TetTV+.

Taču par aizraujošu sestdienas izklaidi parūpēsies, skatītāju iemīļotais šovs “Četri uz koferiem”, kas šajā sezonā sola eksotiskas pasaules garšas no Meksikas, Indijas un Taizemes. Pirmajā ceļojumā, kas pie televīzijas skatītājiem nonāks 10. februārī, uz karstasinīgo Meksiku dosies stiliste Indra Salceviča, dziedātāja Ieva Sutugova, pasākuma vadītājs Arvis Zēmanis un aktieris Mārtiņš Počs. Ceļotājiem pārsteidzošu notikumu netrūka. Kā izrādās, Meksikā angļu valoda nav stiprā puse un tas kārtīgi saniknoja Indru, kura kameru priekšā savas dusmas un vilšanos neslēpa. Dalībnieki, piedzīvojuma beigās, izdarīja kādu emocionālu lēmumu, kas mainīs viņus dzīves uz visiem laikiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu